Hopi ouderlingen zeggen dat de aarde veranderingen zijn begonnen

Wo 11 Januari 2006 12:45 | Innercircle | 5387 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Gedurende de laatste weken zijn er enkele gebeurtenissen geweest die onze aandacht, gedachten en onderzoek verdienen. Op een onverwachte manier hebben Hopi-ouderlingen voor de eerste keer in de geschiedenis hun heilige en tot nu toe geheime voorspellingen gedeeld met de wereld. Robert Ghost Wolf, een bekende Amerikaanse Indiaanse profeet en schrijver, organiseerde dat twee Hopi- ouderlingen 3 uur lang bij de Art Bell show op nationale TV verschenen, en openlijk sproken over hun, heilige en daarom tot nu toe geheime profetieën.


Martin Gashweseoma
Traditional Hopi Elder and Guardian of the
Sacred Stone Tablets of the Fire Clan


Het wordt gezegd, door degenen die (beperkte) toegang hebben gehad tot deze Hopi-voorspellingen van de komende Aarde-verandering, dat deze de meest nauwkeurige zijn van de voorspellingen die nu beschikbaar zijn. De ouderlingen zijn hiermee naar voren gekomen, omdat ze geloven dat er geen weg terug meer is, en dat de grote veranderingen op handen zijn en de komende maanden zullen beginnen. Het is hun hoop de effecten te 'verzachten' door iedereen te stimuleren om terug te keren naar een simpelere, meer spirituele manier van leven. Afgelopen maand hadden alle spirituele boodschappen van pastor Fred Sterling (schrijver, milieudeskundige en channeler) dezelfde inhoud. Pastor Sterling benadrukte dat 'De Grote Verandering' al begonnen is. Het gebeurt nu.


De Hopi ouderlingen geven waarschuwingen en profeties van generatie aan generatie door mondelinge tradities en verwijzing naar oude rotsbeeldschrifttekens en tabletten.

Dus, de aarde verandert? 'De Grote Verandering' gebeurt nu? Wat moet ik nu doen?
Het volgende wordt aangeboden als antwoord:

Ten eerste, als je er weerstand tegen hebt en het daarom ontkent - kom daar overheen.
Open je ogen. Kijk eens rond. Hoe is het weer bij jullie in de regio en in de wereld? Misschien wat anders dan dat je gewend bent? Probeer uit te vinden wat er echt aan de hand is. Daar kom je niet achter door naar het 8-uur journaal te kijken of naar Nova of Netwerk. Alle politieke schandalen over al dan niet opgegeven nevenactiviteiten van ministers zijn niet zo interessant. Het gaat er om wat dieper te kijken naar wat echt belangrijk is.

Wist je dat er tornado's zijn gesignaleerd, die, voor de eerste keer in de geschiedenis, de verkeerde kant opdraaien?

Wist je dat er plaatsen in Mexico zijn waar de grondtemperatuur 200 graden bereikt heeft?

Wist dat er gedurende een periode van 7 dagen in juni 772 aardbevingen geregistreerd zijn in Californië en Nevada?

Wist je dat er op 31 mei de jet-stream (een extreem hard wind boven in de atmosfeer) de grond geraakt heeft, voor de eerste keer in de geschiedenis?

Wist je dat over heel Noord-Amerika, trekkende vogels gestopt zijn om naar hun geboortegrond terug te keren?

En dat zalm ook niet meer naar hun oorspronkelijke plek terugkeert?

En dat inheemse stammen over de hele wereld gestopt zijn met het krijgen van kinderen?

Okay, tot zover wat feiten om over de ontkenning heen te komen. Als je eenmaal accepteert dat de aarde verandert, LAAT JE ANGST LOS. Realiseer je dat het een tijd van verandering is en niet noodzakelijk een tijd van angst. Angst verstoort goed beoordelingsvermogen en blokkeert de intuïtie, die zo belangrijk zal zijn gedurende deze tijd. De aarde veranderingen zullen je niet van het leven beroven, maar angst en ontkenning en niet open zijn naar je Innerlijke Zelf en je intuïtie, wel.

Eenmaal geaccepteerd, en ANGST IS NIET MEER AAN DE ORDE, ga onderzoeken. Leer alles wat je kunt leren over wat er gaande is. Het internet is een waardevol medium hiervoor. Op het internet ontdek je wat je niet op het 8-uur journaal hoort. Je wordt dan niet meer bepaalt door programma's die weer bepaalt worden door kijkcijfers….

Een waarschuwing is wel op z'n plaats als je begint met onderzoeken. Als je onder de paraplu van de gebruikelijke media uitstapt en begint te ontdekken wat er echt aan de hand is in de wereld, dan ontstaat er vaak een reactie van woede. 'Waarom heeft iemand me dit niet eerder verteld?' ' Waarom is dit niet op het nieuws? 'Er is een samenzwering aan de gang die ons dom gehouden heeft!' Mijn advies is: laat het over gaan. Uitvinden wie er verantwoordelijk is bij de regering en grote bedrijven e.d. is niet alleen tijdverspilling, maar leidt alleen maar tot meer angst en boosheid en dus verder van liefde en waarheid.

In plaats daarvan, neem het advies van de Hopi-ouderlingen ter harte en herontdek je spiritualiteit. 'Als je nu verandert, en het leven om je heen verandert, dan zal het helpen om de uitkomst in de verlichting van verschrikkelijke uitkomst van de diverse voorspellingen. Er staat ons nog veel te wachten. De intensiteit zal heel wat minder zijn als we ons allemaal normaal gedragen en niet de stommiteiten doen die de mensheid nu aan het doen is'. De Hopi-ouderlingen leggen verder uit dat het niet uitmaakt of je spiritualiteit valt in de categorie van georganiseerde religie of filosofie, of dat het iets is wat je zelf gevonden hebt. 'Beoefen je spiritualiteit, wat het ook is, zoals je het nog nooit beoefend hebt'. En realiseer je dat jouw bewustzijn van invloed is op de uitkomst. Jouw bewustzijn beïnvloed alles. Realiseer je dat jouw gedachten, woorden en acties van vandaag bijdragen aan hoe de wereld er morgen uitziet.

Hier is het dus:
Vier gemakkelijke stappen om de Aarde veranderingen en voorspellingen te overleven:
- Hou je ogen open
- Laat je angsten los
- Leer wat je kunt
- Leef je spiritualiteit


Klinkt best gemakkelijk. Het klinkt zelfs dat het leuk zou kunnen zijn!
En dat is belangrijk om in gedachten te houden: leuk, genieten, vreugde
Echte spiritualiteit is leuk, erg leuk. Vreugde is waarschijnlijk nog een beter woord, gelukzaligheid misschien nog beter. Als je spirituele pad niet leidt naar een pad van genieten, dan wordt het wellicht tijd om eens ergens anders te gaan kijken. Ik heb begrepen dat genieten (en het heeft wat ellende gekost om daarachter te komen) een van de meeste spirituele dingen is die je kunt doen in de loop van de dag. Genieten werkt aanstekelijk. Het verandert de lucht waar je doorheen loopt. En in deze tijden kan ik niets betere helende energie verzinnen dan de aarde te verzadigen met vreugde. Waarom zou je niet enkele momenten gedurende de dag nemen om te pauzeren en aan iets te denken dat je blij maakt? Probeer het eens. Het zou wel eens leuk kunnen zijn. Het zou wel eens een gewoonte kunnen worden.

Nog één punt om nog even te bespreken. Meestal het punt van de sceptici en degenen die in ontkenning zitten als rechtvaardiging voor hun eigen positie. 'Wat als de Hopi-ouderlingen er nu eens naast zitten?' Wat als Gordon Micheal Scallion, Robert Ghost Wolf, Edgar Cayce, Dr Joshua David Stone en alle andere moderne profeten er naast zitten? Wat als het weer, weer normaal wordt? Wat als de vogels, de vissen en de baby's terugkomen? Wat nu als er helemaal geen aarde-verandering plaatsvindt? Wat als er nu niets gebeurt?
Ik kan alleen maar antwoorden: 'Zou dat nu niet mooi zijn?' We kunnen dan allemaal opgelucht ademhalen en rondkijken naar de Hemel die we op Aarde gemaakt hebben en de grote voldoening ervaren dat we niet door de Hel hebben hoeven te gaan om er te komen.
Ja inderdaad, 'ZOU DAT NIET MOOI ZIJN?'

Bron: Simon Hunt