Onthutsende andere kijk op 9/11

Ma 4 September 2006 12:53 | Frank | 4894 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

U denkt nog steeds dat Bin Laden achter de aanslagen op 11 september 2001 zat. Maar miljoenen mensen geloven daar inmiddels niks meer van. Volgens hen zijn daar dingen gebeurd die tot op de dag van vandaag grote vragen oproepen.

Vragen die maar niet beantwoord worden door de betrokken regeringen, maar die vooral ook niet onderzocht worden door de media. Maar google eens op 9/11 en complot, en je vindt tientallen miljoenen hits. Hoe komt het dat de oude media geen aandacht besteden aan een verschijnsel dat in nieuwe media zo prominent aanwezig is?

TweeVandaag sprak met 9/11-criticaster Daan de Wit, massapsycholoog Jaap van Ginneken en Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Broertjes. Tussendoor zijn beelden te zien van de Amerikaanse documentaire 'Loose Change 2nd edition', waarin kritiek geuit wordt op de officiële verklaring van de aanslagen van 9/11.

Uitzending 2 vandaag:deepjournal ( video )

Bron: 2 vandaag

Reacties

  Ook Pieter Broertjes staat op het punt van aftreden.

  Do 7 September 2006 23:18 | Truthseeker |

  OOK PIETER BROERTJES STAAT OP HET PUNT VAN AFTREDEN

  Na het ontluisterende vertek van NRC-hoofdredacteur F. Jensma komt de positie van zijn gecorrumpeerde Volkskrant-collega P. Broertjes steeds nadrukkelijker in beeld. Want ook Broertjes heeft zijn krant door verregaande incompetentie, belangenverstrengelingen en pseudo-journalistiek enorme schade toegebracht. Daar komt dan nog bij dat Broertjes zich recent vhttps://www.nrcombudsman.nl/artikel/256/zie-p-broerjes-nu-schitteren-in-9-11-item-een-vandaag.html" target="_blank">oor het oog van de hele natie belachelijk heeft gemaakt door zonder enige kennis van zaken van alles te roepen over de 'complotdenkers' rond 9-11. Oprotten dus, Broertjes! Treed maar lekker in dienst als stalmeester van HM de Koningin!

  Lees hier verder: https://www.klokkenluideronline.nl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=329&mode=thread&order=0&thold=0" target="_blank">Klokkenluideronline.nl


   


  9/11 commissie

  Do 21 September 2006 20:27 | Frank |
  http://www.youtube.com/v/HrzEX8X_3tk" width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent">