damslaap update!!

woensdag 5 juli 2006 21:14 | Frank | 2493 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Omdat het kabinet door lijkt te gaan (en daarmee waarschijnlijk ook de aanvallen van dekker en co. op de sociale huisvesting en het kraken) en aangezien zelfs als er morgen verkiezingen zouden zijn het waarschijnlijk slechts uitstel van excecutie zou zijn, gaat de Damslaap actie van as vrijdag gewoon door.

Steeds meer groepen melden dat ze komen om een bijdrage te leveren en de oproep gaat als een lopend vuurtje door het land (en zelfs daarbuiten).
Blijf daarom niet achter en kom ook naar deze "hapening" zodat we daar vrijdag echt met een hele hoop spontane, creatieve en ontzettend kwade mensen zijn.

Neem iig je radio/boombox/ghettoblaster mee en stem af 88.3 in de amsterdamse ether want radio Patapoe gaat live de lucht in en help zo mee een onstopbaar soundsystem te vormen.

Tot op de Dam en neem al je vrienden mee......

de damslapers

Bron: Indymedia

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh