De naam USA zal veranderen naar:

Ma 9 Februari 2009 14:37 | Corse | 2707 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

 

De naam USA zal veranderen naar:
 
De naam USA zal veranderen naar: SSA socialistische staten van Amerika.
Dit zijn nu éénmaal de consequenties van vrijheid, zelfregulering en daardoor het leegplunderen van een land door conservatieven, zijnde de banken, kredietinstellingen, verzekeringen, wapenindustrie, petroleumindustrie, farmaceutische industrie, drugbarons en mensenhandel in al zijn vormen, het bankroet van een land.
 
De conservatieven hebben alles leeggeplunderd wat er maar te plunderen is en willen absoluut niet afgeven of herverdelen, hun volstrekt wettelijke recht uiteraard, het casinokapitalisme is uit de hand gelopen.
 
Het plunderen van een samenleving is absoluut geen liberaal of socialistisch principe.
Het te ver doorgedreven liberalisme ontaarde in neoliberalisme, een extremisme.
 
De grote meerderheid van de VS die ongeveer 90% van de bevolking uitmaakt en die over absoluut niets of nog over zeer weinig beschikt zal nu hard moeten werken om terug iets te hebben.
 
De wetgeving zal uiteraard moeten aangepast worden zodat zulke plunderingen niet meer kunnen gebeuren, absolute vrijheid ontaardt uiteraard in extremisme.
Vrijheid is goed, controle is beter.
 
We wensen de conservatieven veel geluk met hun wereldhold-up en nog veel geluk met hun legaal gestolen fortuinen, ze kunnen nog 1.000 generaties leven in weelde, pracht en praal en dit zonder inbreng in de samenleving.