Buitenaards Contact rond Groningen zet plaatselijke Media en Overheid onder Druk

dinsdag 9 oktober 2007 15:23 | Frank | 7743 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Formaties objecten dienen zich dagelijks aan. Zondagavond 7 oktober rond 20.00 uur was er een formatie die in een scherpe hoek weg vloog boven Groningen-Zuid en Haren wat werd gezien door honderden. Na de TV-opname van RTV-Noord vorige week dinsdag verschenen twee bollen voor de ogen van de interviewer en verslaggever. En zo gaat het dagelijks steeds door. In Nederland, is het contact intensiever en met name rondom Groningen zien steeds meer mensen UFOs. Daarbij krijgen de mensen ook contact met de objecten.

Wat er gebeurt na dit Buitenaardse Contact, is bij nagenoeg alle getuigen hetzelfde

Alle nieuwe getuigen beschrijven dezelfde ervaringen (vele getuigen hebben zich voorheen nooit met buitenaards leven bezig gehouden). Er overvalt hen een grote rust of ze zeggen iets in de trant van "ik ben er een stuk positiever van geworden." Diverse getuigen hebben in een paar maanden tijd een kennis opgebouwd waarvan ze zelf aangaven "had ik dit vroeger maar op school geleerd" en "dit moet iedereen absoluut weten!!"


Media en Overheid onder grote druk door het contact met andere dimensies

Het gesprek van de dag op diverse plaatsen zoals o.a. bij redacties, universiteiten, buurtbewoners, politici en de zakenwereld gaan uiteraard over de bijzondere gebeurtenissen in het luchtruim boven Groningen en het Buitenaardse Contact. Ik kan jullie verzekeren dat dit de komende tijd alleen maar verder zal toenemen omdat objecten zich in allerlei afmetingen zullen laten zien. Getuigenissen van het uitbreidende contact worden dagelijks op de redactie bij SOPN en Niburu gemeld. Velen zijn nog niet in staat om zich te realiseren dat dat dit de werkelijke feiten zijn!


Uitdrukkelijk verzoek ik iedereen om met deze informatie rekening te houden, de feiten voor zichzelf nogmaals op een rij te zetten en NU echt een keuze te maken! De tijd dringt en het is onze verantwoordelijkheid diegenen te informeren die buiten hun schuld om zijn misleid en zonder hun medeweten zijn blootgesteld aan technieken waar ze geen weet van hebben. Ze moeten ook ingelicht worden over de kennis die jullie en velen met ons inmiddels bezitten over de cover-up van het Buitenaardse Contact. Dat is het echte nieuws, Verdonck, Hirsi Ali, Holleder, het Referendum en alle veronderstellingen daaromtrent zijn alleen maar afleidingsmanouvres. Word wakker en geniet van de prachtige openbaringen die er aankomen.

The truth is out there. Be prepared, they are here to help us with love en understanding.

En onze politici die dit alles al geruime tijd weten vraag ik om nu jullie verantwoordelijkheid te nemen en deel deze cruciale informatie over het Buitenaards Contact met de burgers, de burgers van wie jullie je mandaat hebben gekregen!

Bron: niburu.nl

Reacties

  UFO'S

  woensdag 10 oktober 2007 16:58 | Vincent Brunott |

  De eerste indiaan die ooit een groot zeilschip uit de zee zag opdoemen was na die aanschouwing vol van allerlei wonderbaarlijke gevoelens. De eerste blanken werden door de indianen als goden ontvangen. Het duurde even maar daar hebben ze een enorme spijt van gekregen...


  Als er al iets waar is aan UFO-verhalen dan zal het eerder om geheime menselijke technieken gaan dan om goddelijk bezoek uit de ruimte.


  Een log Europa als grote eenheidsworst kan niets van zichzelf leren. Hoe gevariëerder binnen Europa de bestuursmogelijkheden zijn, hoe meer kans er is op het onstaan van navolgenswaardige voorbeelden en hoe meer het bestuur afgestemd kan zijn op plaatselijke inzichten en wensen.


  Al zat de hele kosmos propvol spirituele techniek in de vorm van door goden bewoonde ruimteschepen, dan nog wil ik een referendum want het afstaan van souvereiniteit is bij uitstek een zaak voor een volksraadpleging.


  Wil jij ook een referendum? Waarschijnlijk zijn er verschillende sites waar je dat op kunt aangeven. Zelf deed ik dat bij SP.nl (site van de SP).