Ooh, Oh, Sharon gaat weer aan het 'werk'

zondag 25 december 2005 12:39 | Frank | 2576 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

JERUZALEM - Premier Ariel Sharon van Israël is zondag weer aan het werk gegaan, nadat hij vorige week in het ziekenhuis was opgenomen na een lichte beroerte. Sharon zat zondag een zitting voor van zijn kabinet.

De 77-jarige ex-generaal mocht dinsdag al het ziekenhuis verlaten, maar moest nog wel enkele dagen thuis rust houden.

Zijn stem klonk zondag hees toen hij het Israëlische volk een fijn Chanoeka toewenste. De joden vieren dit lichtfeest in december ter herinnering aan de inwijding van de tempel in 165 v. Christus, nadat die eerder verontreinigd was tijdens de Griekse overheersing.

Sharon nam blijkbaar de waarschuwing van zijn artsen ter harte meer op zijn gewicht te letten, want hij raadde zijn toehoorders aan zich niet te overeten. „Ik hoop dat jullie doughnuts en aardappelpannenkoeken eten, maar eet niet te veel”, zei hij lachtend. Deze lekkernijen worden traditioneel tijdens hetchanoekafeest genuttigd.

Bron: Telegraaf

 Quote

"De Matrix is overal. Het is rondom ons, zelfs in deze kamer. Je kunt het zien als je naar buiten kijkt of de televisie aan zet. Je voelt het als je naar het werk gaat, of naar de kerk en wanneer je de belasting betaalt. Het is de wereld die over je ogen is getrokken om je te verblinden voor de waarheid."
Morpheus in The Matrix