Misdaadverslaggever Peter R. de Vries aangehouden(video)

woensdag 13 september 2006 15:03 | Frank | 5668 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en zijn collega Kees van der Spek zijn woensdagmiddag in het Brabantse Oisterwijk gearresteerd. Ze zitten vast op een politiebureau in Tilburg. Dat meldt de site van De Vries. Aanleiding voor de arrestatie zou een confrontatie met een politieman uit Oisterwijk zijn.

Peter en collega werden gearresteerd op grond van 'erfvredebreuk'. Op het moment van hun arrestatie bevonden ze zich op een recreatiepark in Oisterwijk, waar ze verhaal gingen halen bij een politieman uit die plaats.

Het programma van de misdaadverslaggever besteedde in mei aandacht besteed aan de 'praktijken' van de agent. Deze zou tot tweemaal toe een dure woning in zijn bezit hebben gekregen via erfenissen van rijke, oude dames. Nabestaanden van de weduwen claimden dat hij zich in zijn functie van politieman bij hen naar binnen had gewerkt met als doel in het bezit te komen van hun erfenissen.

Na de uitzending kwamen tips binnen, die het beeld dat in de reportage was geschetst zouden hebben bevestigd. Dit vormde voor De Vries aanleiding om de politieman woensdag aan de tand te voelen. Op het moment van de confrontatie, die plaatsvond in een recreatiepark in Oisterwijk, had de politieman gezelschap van collega-agenten.

De politie is nog niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk video: Modem / Breedband

Bron: Trouw / Peter R de Vries
Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan