Mens zijn

Zo 20 Augustus 2006 01:23 | Innercircle | 1979 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Toen je geboren werd kreeg je geen handleiding. Deze uitleg maakt het misschien dat het wat makkelijker te bevatten is...

1. Toen je geboren werd kreeg je een lichaam, je kan ervan houden of het haten, het is het lichaam waar je het je hele leven mee zult moeten doen.

2. Je zult je hele leven door lessen leren, je bent ingeschreven bij een fulltime opleiding "leven op aarde". Ieder persoon of ieder incident in je leven is een universele les.

3. Er zijn geen fouten , alleen lessen. Groei wordt bewerkstelligd door experimenteren. Falen is net zo goed onderdeel daarvan als succes.

4. Een les zal zich blijven herhalen in verschillende vormen tot je ervan geleerd hebt. Dan kun je door naar de volgende les.

5. Naarmate je de makkelijke lessen minder snel doorhebt zullen ze steeds moeilijker worden. Problemen die van buitenaf op je afkomen zijn een reflectie van je innerlijke staat. Pijn is een manier van het universum om je aandacht te trekken en je te wijzen op een innerlijk probleem. Als je je innerlijk zuivert verander je de wereld om je heen mee.

6. Je zult het weten wanneer je een les hebt geleerd. Je reacties veranderen. Wijsheid is oefening, een beetje van iets, is meer dan veel van niets.

7. Er is geen plaats beter dan het hier en nu, als je Daar wilt zijn en je bent Daar, dan wordt Daar hier, en verschijnt er weer een ander Daar.

8 Mensen om je heen zijn slechts spiegels. Je kunt niet iets haten of liefhebben in de ander tenzij het iets reflecteert in jezelf dat je haat of lief hebt.

9. Het leven invullen is aan jezelf. Het leven biedt je slechts het doek, het is aan jou om het schilderij erop te maken. Wees de baas over jezelf anders is een ander het.

10 Het leven voorziet je altijd van datgene wat je wilt. Als je je afvraagt wat je wilt , kijk dan naar wat je hebt, op een onbewust niveau zorgt de kosmos ervoor dat jij krijgt waar je om vraagt. dat geld voor alles , energieen, mensen, er zijn geen slachtoffers alleen studenten.

11. Er is geen goed of fout, alleen consequenties. Moraliseren helpt niet, het bevestigt slechts patronen, doe gewoon je best.

12. De antwoorden zitten in jezelf, je weet meer dan je gelezen, geleerd of gehoord hebt, luister maar naar je innerlijke stem.

13. Je zult dit allemaal vergeten.

14. Je kunt het je herinneren als je wilt en wanneer je wilt.
Bron: Angelfire