Samenvloeien in het Ene

Do 22 Juni 2006 17:27 | Innercircle | 2058 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Kan je de verandering in de lucht voelen? Voelt het op een bepaalde manier anders, lichter, meer stromend, alsof dingen voor altijd goed komen? Voel je je alsof je in een totaal andere Nieuwe ruimte bent waar je nog nooit eerder in geweest bent? Is het alsof de wereld nu jouw palet is, klaar voor wat dan ook? Lijken de mogelijkheden eindeloos, als je maar eens kon uitvinden wat je wilt gaan doen? Voel jij het samenvloeien ook zo goed?

We hebben een enorme verschuiving afgemaakt die geduurd heeft vanaf Januari en nu worden de dingen heel anders op de planeet Aarde, permanent! De laatste twee weken, hebben we een enorme hoeveelheid dichtheid losgelaten op fysieke niveaus die nog te maken had met oude illusies. We moesten in een "doos" leven, om zo te zeggen, met betrekking tot onze vrijheid om te creëren en te krijgen wat we willen. De illusies waren opgeworpen door een controlerende groep die nu niet langer de macht heeft. Bijna iedereen op de planeet heeft deze werkelijkheid geaccepteerd, we belanden daardoor in een soort van gevangenis.

In de afgelopen dagen en weken lieten we deze dichtheid op de fysieke niveaus vallen en dat kon gevoeld worden in onze lichamen.....vooral met betrekking tot onze spieren. Onze spieren, of wat we gewoonlijk gebruiken om iets te bereiken, werden geheel opnieuw "afgesteld" om het zo uit te drukken. Dit is een doorgaand proces van verlichten van onze lasten en verliezen van dichtheid om beter in de hogere gebieden te kunnen verblijven. Dit dichte patroon van energie in ons systeem was ons aan het verlaten. En....onze spieren reageerden op dezelfde manier als hoe onze ego's dat deden...."Oh nee, niet doen! Ik ga nergens heen! Ik houd van de manier waarop ik altijd dingen deed! Ik hou ervan om zelf aan de leiding te zijn en alles zelf te doen!" Dus afsluiten en weerstand! Spier krampen, spierpijn en vervelend gevoel, of wat dan ook.

Bovendien, kwam in deze tijd de oude slaap en uitputtings fee terug. Als we naar een andere dimensie gaan, op een hoger niveau, dan worden we altijd slaperig tijdens de overgang. Als je ooit een geografisch gebied bezocht hebt dat zich in een hogere dimensie bevindt, dan is het heel normaal om in slaap te vallen of duizelig te worden als je over de grens rijdt. Niet meer in staat om je hooft omhoog te houden, zware ogen, ongewone slaapjes, lusteloosheid, niet meer in staat om door de kamer te lopen, vaag denken, niet meer in staat om te concentreren....dat zijn allemaal symptomen van overgaan naar de hogere dimensie. En niet meer willen om wat dan ook te doen komt ook veel voor. Maar deze fase komt aan het eind, en voor sommigen heeft hij al het eind bereikt.

Dus waar zijn we nu? Nu, ik kan je vertellen dat ik gek ben op kijken naar CNN tegenwoordig. Wat er gebeurt op de planeet is een wonder. Dingen ontvouwen zich op een goddelijke en ongelofelijke manier. Kijk maar eens naar Al Gore. Niet alleen verlicht hij veel, maar hij verandert ook veel. We zijn eindelijk klaar als een kritische massa om verandering te omarmen en te verwelkomen. En met een grote hand in de politieke arena, brengt Al Gore geloofwaardigheid en ervaring met zich mee die alleen dient om zijn zaak te versterken voor bescherming van het milieu en verandering.

Zo veel wordt er verlicht nu. Zo, zo veel. Het tij is gekeerd. Nieuwsjournalisten, zoals Anderson Cooper, zijn een ander geval. Zij vertellen hoe het is en investeren veel moeite in betrokken te raken. Zij zijn toegewijd en hartstochtelijk bezig in het naar boven brengen van de waarheid. Er is zeker een Nieuw regime aan het roer, en het is het Licht. Zo veel individuen die veel invloed hebben omdat zij zichtbaar zijn en een grote stem hebben, raken nu betrokken. De prive sector neemt het over en zal doorgaan met het over te nemen, en al deze veranderingen komen er aan en blijven komen.

Maar er is meer. Een samenvloeien heeft plaatsgevonden met de energieën. Een menging. Als jij altijd al gevoeld hebt dat jij buiten staat en naar binnen kijkt, dan zal je je misschien nu niet meer zo voelen. Dit is omdat de planeet nu van ons is. Terwijl ik deze woorden schrijf, komen er tranen in mijn ogen. Dit is iets echt heel Nieuws. Dit betekent dat wij nu de leiding hebben en nooit meer hoeven toe te geven aan een duister/dichter regime, nooit meer. We hebben onze missie uitgevoerd en hebben nu de totale vrijheid om de Nieuwe Wereld te creëren. Voel je het? Voel je de vrijheid?

Ik hoorde ooit een verhaal over een hond die vele jaren aan de ketting geleefd had. Op een dag, werd hij vrijgelaten en mocht hij op zijn nieuwe huis rondrennen. Hij had totale vrijheid om te gaan waar hij maar wilde. Hij was hier niet aan gewend, en hij werd gek. Zijn gevoel voor grenzen en opsluiting was weggehaald.....dit was een hele nieuwe ervaring en hij voelde zich in het begin helemaal verloren. Dit is wat er velen overkomt nu. Wij zijn hier niet aan gewend en kunnen ons nu verloren voelen omdat we nu totale vrijheid hebben om te creëren wat we maar willen.

De oude "grenzen" en beperkingen om te creëren met betrekking tot het springen door alle hoepels en dingen doen op de manier dat het systeem was opgezet zullen er niet langer zijn. De privé sector zal de dingen nu in hun eigen handen nemen. Dit zal op vele niveaus plaatsvinden....individueel en naar boven in de rangen. Ja, we zullen de zaken in onze eigen hand nemen. Niet meer de "regels" volgen, of gaan door alle systemen die niet meer voor ons werken.

Een enorme hoeveelheid oude energie is afgevoerd.

Dit samenvloeien beïnvloedt ook andere gebieden. Omdat we nu de totale macht en controle hebben, kijk wat er gebeurt als dat wereldwijd wordt. Afrika zal een stralend licht worden. We zullen niet langer misstanden toestaan op onze planeet, en veel zal gedaan worden om ze te elimineren. Afrika doet en fantastische job in het stralen van licht en het roepen om assistentie. (Ik zal een nieuwe sectie aan Afrika wijden op mijn website. En ook een link maken voor het bouwen van stro huizen!) Dus zullen er velen, velen betrokken worden in het samenvloeien en optrekken van deze planeet zodat het de hogere niveaus reflecteert waar we nu in verblijven. Humanitairisme en betrokkenheid zullen epidemische vormen aannemen. En dit brengt ook tranen in mijn ogen.

Ik moet even een adempauze nemen, omdat er zoveel hogere energie in mij stroomt terwijl ik schrijf en verbind met deze energieën en deze Nieuwe werkelijkheid. Het kan echt emoties oproepen! Wat een prachtig gezicht. Ok. Terug naar het verhaal.

Hoe worden we persoonlijk beïnvloedt? Nu, het is net alsof we zojuist ingehuurd zijn voor een Nieuwe baan. Onze baas zegt tegen ons, "Hier is je Nieuwe bureau en alle benodigdheden en ondersteuning die je nodig hebt. Doe maar en creëer wat er naar jouw gevoel nodig is. We zijn erg blij dat we je ingehuurd hebben en dat jij deze baan neemt. We weten dat je zeer gekwalificeerd bent voor deze baan. We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat doen. Laat ons weten of er iets is wat je nodig hebt en wat je baan makkelijker kan maken en neem vaak contact met ons op."

We zijn nu over de hobbel gekomen. Niet meer wachten en weerstand ondervinden. We kunnen alle illusies laten gaan die ons vasthielden in de werkelijkheid die ons vertelde dat we moesten produceren om te ontvangen. Als je je hier niet prettig bij voelt, dan blijf je in je betaalde baan tot je zover bent, en faseer je langzaam in. Wat goed is voor jou, tot je klaar bent om de hogere manieren te omarmen en te vertrouwen. Er is geen goed of fout....alleen een manier die elk van ons zich het beste laat voelen in een willekeurige situatie.

De creatie van de Nieuwe Planeet Aarde is het hoofdthema en doel op dit moment. Net als het laatste vertrek van al de oude en dichtere controlerende factoren.

Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen, en je verloren voelt, begin dan gewoon iets te proberen. Als het je niet past of niet goed voelt, probeer dan iets anders. Stop je teen diep genoeg in het water om te voelen of het de juiste temperatuur is, en dan stem je het af of verander je het totdat het perfect past. Als je echt verloren bent, kijk dan eerst wat je niet wilt en creëer het tegengestelde daarvan. Of neem een tijdje rust. Er is een grote hoeveelheid serene, drijvende en zijns-energie in de hogere gebieden, zonder goed of fout, en daar zijn we nog niet aan gewend. Waar we onze intentie plaatsen en wat we geloven, creëert letterlijk een kleine wereld en werkelijkheid voor onszelf. Bijna zoals een sciencefiction film. Als genoeg individuen hun intentie op dezelfde plaats richten, en gelijke overtuigingen hebben, dan beginnen zij samen te werken en creëren ze hun eigen kleine wereld en werkelijkheid samen. Het is aan jou, met betrekking tot waar jij kiest te zijn en welke droom jij gaat volgen en in gaat leven. Je kunt overal heen gaan, hier in de hogere gebieden. Het is allemaal in jouw geest en komt van binnen uit.

Nu, wat zal de toekomst brengen? Een massief loslaten van de oude beperkende manieren. Een heel Nieuw leven en werkelijkheid voor velen. Je zult terug kijken en nauwelijks de oude wereld herinneren waar je in leefde. Je zult waarschijnlijk iets geheel Nieuws gaan doen en.....het zal een hele verassing zijn, maar een die je absoluut leuk vind.

Ik wens je de Hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel, en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden. Tot de volgende keer,

Karen

Het originele engelstalige artikel is te vinden op What's up on Planet Earth

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012

Bron: Whatsuponplanetearth