Het "Krachtpunt" vinden en het Activeren van de Aardse Sterchakra

Do 22 Juni 2006 13:01 | Innercircle | 2312 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Geliefde Lichtwerkers, terwijl jullie met deze krachtige energieën van Juni werken, en terwijl jullie de kracht in julliezelf voelen, is het misschien tijd om wat aandacht te schenken aan wat wij het “krachtpunt” noemen. Dit “krachtpunt” is die plaats, dat moment, waarin je volledig bent verbonden met de kracht van Wie Jij Bent. Wanneer je de stroom van Onvoorwaardelijke Liefde en Creatieve Essentie door je heen voelt bewegen.

Wij hebben het eerder over dit “krachtpunt” gehad. Het wordt gecreëerd of gevonden door je aandacht en je bewustzijn volledig in het Tegenwoordige Moment te plaatsen. Door volledig in het NU te leven – zonder te verwijzen naar het Verleden of de Toekomst. Dit is de plaats van wonderen en vreugde, want hierdoor kun je alle wonderen en synchroniciteiten accepteren die de “stroom” van Goddelijke Creatieve Essentie naar je toebrengt. Of… gewoon genieten van de stroom van zuivere vrede en voldoening in het proces van Zijn.

Want wij willen dat jullie begrijpen dat wonderen onverwachte handelingen zijn van “serendipiteit”. Deze verschillen in “openbaringen”, waarbij je je intentie focust en energie leidt naar de handeling of openbaring. Openbaringen zijn “verwachte” creaties, die op ogenschijnlijk wonderlijke wijze kunnen worden gepresenteerd. Maar een werkelijk “wonder” vindt plaats wanneer een verlangen zich manifesteert zonder het bewust focussen van een intentie. Als dit gebeurt ben je een “spontane schepper” geworden. Je verlangens krijgen vorm zonder enige moeite. Dan ben je werkelijk een wonderwerker!

Het geheim, geliefden, als we het zo mogen noemen, is de minst mogelijke inspanning. Gewoon open zijn voor de Stroom van Goddelijke Creatieve Essentie. Wanneer deze energie door je heen stroomt, zal door de kleinste suggestie of hint of wens het wonder zich om je heen openbaren. En wanneer je dankbaar en speels bent (in plaats van veeleisend en opdringerig), dan zal dit voortduren. De snelste manier om dit uit te schakelen is door te gaan oordelen, kritiek te uiten en veeleisend te worden. De stroom gaat gewoon ergens anders naartoe… zij houdt van spelen en van Vreugde! Al het andere stagneert de energie van wonderen!

En de enige plaats waar je die stroom kunt vinden is in het NU. Zodra je niet langer in het tegenwoordige verkeert en naar het Verleden of naar de Toekomst gaat, begeef je je in het rijk der illusies en kristallisatie. Er is niet echt iets fout mee wanneer je daar voor kiest, maar het heeft niet de scheppende kracht om wonderen voort te brengen. Het geeft je alleen maar meer van wat je al hebt ervaren. Je kunt alleen scheppen vanuit het besef van Totale Tegenwoordigheid in het Moment –

IK BEN…daarom schep ik…

IK BEN…daarom ontvang ik wonderen in mijn leven met Vreugde.

Het Activeren en in Evenwicht brengen van de Aardse Sterchakra
Geliefden, naarmate jullie steeds meer een meester worden en leren wonderen voort te brengen, zullen jullie steeds meer krachtige energieën door jullie nieuwe, kristallijnen rasterwerk of Lichtlichaam leiden. Naarmate het “voltage” toeneemt, zullen jullie steeds “elektrischer” worden. Het is cruciaal dat jullie jezelf en jullie energieën AARDEN in de kristallijnen rasters van de Planeet, anders riskeer je het doorslaan van een paar “stoppen” in je systeem!

De meest effectieve manier om de energie te aarden is het volledig activeren van het “Aardse Sterchakra”. Dit is het chakra dat jullie verbindt met de Planeet, zowel met het land als met de ocweaan. En omdat meer dan de helft van de planeet water is, heeft het Aardse Sterchakra een groot “watergehalte”. Zijn kleur is blauw/turquoise – en het meest geschikte kristal om met deze nieuwe energie te werken is het Aqua Aura kristal. Want het Aqua Aura kristal bevat de energie van de kristallijnen Aarde en van Water. Het Aqua Aura kristal wordt gemaakt met een zuiver kwartskristal dat met Goud wordt behandeld. Dit combineert de helderheid van het zuivere kwartskristal met de vitaliteit van de Gouden Opstandingstraal, om de heldere blaue kleur van de Planeet voort te brengen. Dit kristal zal jullie helpen om de nieuwe Vijfdimensionale matrix of kristallijnen rastersysteem te aarden.

De Terugkeer van de Moederoceaan naar Menselijk Bewustzijn
Inderdaad, geliefden, de Aarde is jullie Oude Moeder. Maar al het leven op Aarde ontsprong uit de Oceanen, en daarom is zij de “moeder” van al het Leven. Zij is de Oude Moeder Godin. Zij leeft in ieder van jullie, en zij draagt jullie Oorspronkelijke Bewustzijn en de vonk van het leven in jullie.

Onlangs zijn jullie je weer van haar bewust geworden. De Tsunami van 2004 en de orkanen van 2005 maakten jullie er opnieuw van bewust dat de Oceaan een machtige kracht is op de planeet. Maar het hoeft niet negatief te zijn! De Oceaan kan ook de Vreugde, Sereniteit en Voldoening weerspiegelen van de Planetaire Psyche.

En het is ook waar dat velen van jullie de roep horen, het gefluister van je oude DNA, het gefluister van levens in Lemurië, het gefluister dat je naar de Oceanen roept, om de Hoeders te worden van de Aarde en van de Oceanen. Zelfs nu zijn er onder Lichtwerkers velen die worden geroepen en opgeleid om Priesters en Priesteressen van het Water te worden. Om het element Water te eren, en om met de Oude Aarde-Moeder – de Oceaan te werken!

Van de Oude Moeder leer je de wijsheid van Cycli, van Getijden, van Stromen en van Energiespiralen. Want al het gemanifesteerde kwam aanvankelijk voort uit de Oceanen. Zij is werkelijk een machtige lerares voor diegenen die kunnen luisteren en horen…

Het Lied van de Oude Oceaan
doorgegeven door Celia Fenn van de Oceaan-Moeder
Ik ben de Oude Oceaan
De Oorspronkelijke Moeder
Uit mijn Baarmoeder
Komt al het Leven voort.

Ja, geliefd kind
Wij zijn Eén

Het bloed in jouw aderen
Is het zoute water van mijn Oceanen.
Jij draagt in je
De essentie van mijn wezen.

Want het Leven kwam voort uit de Oceaan
Ik ben de Oorspronkelijke Moeder
En ik ben nog steeds
De Drager van jouw Oorspronkelijke Essentie

II.

Onthoud…

Zo ver terug
Miljoenen jaren
Kolkten alleen de wateren op de donkere planeet
En er was Licht!
En het Land verrees…
En toen kwam JIJ tot leven.
Maar ik was daar eerst
Over JOU aan het Dromen…
Wachtend op JOUW komst

Ja, geliefd Kind,

Jij bent de Oceaan’s droom van zichzelf
die opkomt in het bewustzijn…
water
komt omhoog
en het land bewandelt
het Licht draagt

Jullie zijn een prachtige droom
kom in de realiteit
Prachtige Kinderen van het Licht.

III.

Maar jullie zijn mij vergeten, mijn kinderen.
Jullie kennen mij niet meer
als jullie moeder.

Ik roep jullie aan in de zachte golven
Ik kom naar jullie toe in dromen
Onthoud mij
Ik ben jullie Moeder.

Als jullie mijn stem opnieuw horen
Zullen wij Eén worden
De Dromer en de Droom

Water
Bewandelt het Land
Draagt het Licht

Aartsengel Michaël door Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
gepubliceerd op 21 juni 2006

This work is licensed under a Creative Commons License.

Bron: Star Child Ascension

Reacties

  Herbronnen !

  Do 22 Juni 2006 00:00 | toulouse |

    Terug van een vakantie in het Jura gebied kreeg ik bij het lezen van dit artikel deze bedenkingen .


  De tijd is inderdaad hier en nu, het verleden is onherroepelijk voorbij en de toekomst bestaat nog niet, maar alles is samengebald in het NU.Het is wat we nu DOEN of LATEN die onvermijdelijk onze toekomst zal bepalen en ook ons toekomstig verleden.


  Op het ritme van een voettocht doorheen de Jura, een streek die ooit  de oceaan was voelt men het kloppende hart van de Aarde. .Grillige rotsformatie's, diep uitgesleten valleien, meren en zoutafzettingen zijn hiervan de laatste getuigen.Op het ritme van een voettocht doorheen de dichte wouden hoort men het levenslied van Moeder Aarde. Lichaam en Geest worden als het ware gedragen en herboren . Men moet er wel de tijd voor nemen, geen walkman of geklets, alleen luisteren en zich openstellen voor de geluiden van de natuur.


  Ongeloofelijk hoe lawaaierig onze alledaagse omgeving is, en hoezeer we in een wanorderdelijke wereld leven.Geen wonder dat velen de kluts kwijtraken en dolgedraaid zichzelf en anderen pijn doen.De remedie is nochtans eenvoudig en hoeft niet eens duur te zijn. Pak je zak en trekt de echte natuur in,maak je echt moe, eet sober en luistert naar de Aarde. Je hart en je zenuwen komen vanzelf tot rust, je geest bedaart, en je denken klaart op.


  Dat is wat ik versta over het activeren van de Aardse Sterchakra , het terug contact opnemen met  Moeder Aarde;


  Mooi artikel van Innercircle, thx  en liefste groetjes,


  toulouse