Betere Wereld.

maandag 28 januari 2013 10:50 | Wouter ter Heide. | 2007 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

 Het verbeteren van ‘de staat van de wereld’ was het motto van het Wereld Economisch Forum in Davos vorige week. Een nobel streven dat echter geen doel zal treffen, zolang voorbij wordt gegaan aan de onderliggende vraag naar ‘de status van de wereld’. Hebben we te maken met een dode of met een levende aardkloot die ziek is? Alleen in het laatste geval heeft de oproep tot verbetering zin. Aan de dood is immers geen eer te behalen!

Conclusie, de betere wereld vereist de beschouwing van de wereld als een levend organisme, dat te politiseren noch te kapitaliseren [want niet rationeel te (be-)sturen] is. 

Bron: Diverse media.

 Quote

Self-containment comes when one recognizes that the direction of personal energies, wethever pphysical, emotional, mental(ideas, beliefs, labels, interpretations)consicious or sub-concious is an atteneble level of personal mastery and exist as an implied responsibility that becomes with the gift of Free Will Choice .The more responsibel you become the greater freedom and personal empowerment you will know.
Amentiproject