Beatrix, 02-02-2009

Do 29 Januari 2009 02:01 | waarheenbeatrixdernederlanden | 4573 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

 

Den Haag 28 januari 2009
 
Geachte  AIVD,
 
Op 02 februari 2009 zal Beatrix, aftreden omdat:
Wie kwaad doet, haat het licht; en schuwt het licht omdat anders zijn daden (Misbruiken van de goede naam van mensenrechten om zich te verrijken en Bilderberg conferentie) bekend worden. Maar wie oprecht handelt zoekt het licht.
 
Beatrix, de hypocriet, leugenaar, discriminatoir, schender van de rechten van de mens  en corrupt van groot kaliber net zoals de aartsleugenaar Balkenende die met hun mond vol van democratie preken het respecteren van de mensenrechten en van buiten hun mond misbruiken zij de goede naam van mensenrechten en schenden de mensenrechten om zich te verrijken en de gas werd nog duurder.
 
Samen zijn beide verantwoordelijk voor de onwettige inval in Irak, nu duidelijk wordt dat die oorlog op onwettige basis werd gevoerd (de komende parlementaire enquête over de onwettige Irak oorlog van licence to kill en de Nederlandse betrokkenheid
in de oorlog als trouw schoothondje van Bush) moet zij zo snel mogelijk aftreden,    nu er een ander politiek klimaat (Barack Obama president ) in de V.S.!
 
Beste lezers,
Neem geen deel aan de vruchteloze praktijken van de duisternis maar ontmasker
die juist, want wat daar in het Bilderberg Conferentie, verborgene gebeurt, is te schandelijk voor woorden. Maar alles wat door het licht ontmaskerd wordt, wordt openbaar, en alles wat openbaar wordt, is zelf licht.
 
Daarom staat er: ‘Ontwaak uit uw slaap, sta op uit de dood, en Christus zal over u stralen.’ Let dus goed op welke weg u bewandelt, gedraag u niet als dwazen maar als verstandige mensen. Gebruik uw dagen goed, want we leven in een slechte tijd.
Wees niet onverstandig, maar probeer te begrijpen wat de Heer wil. Bedrink u niet, want dat leidt tot uitspattingen, maar laat de Geest u vervullen en zing met elkaar psalmen, hymnen en liederen die de Geest u ingeeft. Zing en jubel met heel uw hart voor de Heer en dank God, die uw Vader is, altijd voor alles in de naam van onze Heer Jezus Christus. Efeziërs 5:11-20
 
Balkenende,Beatrix,waar zijn de vijf jaar gevangenisstraf voor zg.
Majesteitsschennis verberg? Belachelijk beesten in mensengedaante!
 
Hetwelk doende enz.,
Google: Carlos Severino Tromp
 
 
You Tube 14 video’s: tromp13carlos & carlos13tromp
Bron: Carlos Severino Tromp

Reacties

    Wie zijn de AIVD?

    Ma 2 Februari 2009 14:25 | Ivanhoe |

    Hallo lezer,

    Mijn vriend zijn naam misbruiken in zijn geluksgetal als een trompet tegen de ouwe rotten van het divisie AIVD. Wie waren ze eigenijlk? Want als ik daarbij was, ga ik Johannes het niet vertellen wie ze wel zijn.

     

    Neem voor mijn aan team division N join in support needed, 5 peolpe! plz?!?

    grt,

    Ivanhoe