Beatrix moet af treden!

Za 4 Oktober 2008 12:03 | waarheenbeatrixdernederlanden | 6179 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Den Haag 4 oktober 2008

Geachte lezers,

Wist je dat het staatshoofd tevens Koningin,  Beatrix,  der Nederlanden, is een hypocriet, leugenaar en marionetje van prime Minister mr. Drs. Prof. Jan Peter Balkenende tevens beide zijn medeplichtig  aan corruptie en schendingen van de rechten van de mens. 

En nu moet Beatrix weg rennen voor haar verantwoordelijkheid en treed af omdat Integriteit ontbeert en dat kan men niet kopen noch verkopen!
 
Dat zegt ik,                                                                                                                       Carlos Severino Tromp,100% in staat,
100% verantwoordelijk voor mijn daden en
100% sta ik keihard achter mijn daden.
 
En wie zich beledigt voelt voor mijn uitingen;
Ik ,Carlos Severino Tromp, adviseert hij of zij,maakt niet uit wie je bent of je de Algemene Inlichten Veilig Dienst (AIVD) bent of niet, bent u niet te vreden neem dan een advocaat in de arm en stap naar de rechter om een kortgeding, bodemprocedure of wat dan ook te starten tegen Carlos Severino Tromp zodat hij stoppen moet met leugens tegen onze hypocriete leugenaar koningin en staatshoofd die medeplichtig  is aan corruptie en schendingen van de rechten van de mens.
 
Beatrix rent weg voor haar verantwoordelijkheid. Want Beatrix weet goed, zonder INTEGRITEIT kan men niet voor de duivel en als Satan Satan uitdrijft, keert hij zich tegen zichzelf en maakt zijn eigen koninkrijk kapot!
 
Hoe kan zijn koninkrijk dan standhouden?
 
Mijn klachten tegen mevrouw Beatrix waren precies om haar te dwingen af te treden van de troon. Dit omdat Beatrix deugt niet, 28 jaar ban hypocriet, leugens en medeplichtigheid  aan corruptie en schendingen van de Rechten van de mens.
 

www.dutchkingdomclaasjustice.info

www.koninginnlwatismensenrchten.com

www.arubainjustice.com

www.onrecht.biz

You Tube tromp13carlos  &  carlos13tromp

GOOGLE:Carlos Severino Tromp

Bron: Carlos Severino Tromp