Beatrix, respecteren!

Za 20 December 2008 00:26 | waarheenbeatrixdernederlanden | 3684 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Den Haag 20 december 2008
 
Ik, Carlos Severino Tromp, ik prijs mij vandaag gelukkig dat ik uitverkoren ben om de decadentie van een koningin wereldwijd te openbaren; die niemand minder is dan de opportunist die illusies verkoopt,: Beatrix, Wilhelmina Armgard het staatshoofd en koningin der Nederlanden!
 
Die met haar mond vol democratie, mensenrechten en anticorruptie preekt.
 
En nu rent Beatrix, de opportunist weg voor haar verantwoordelijkheid en wil aftreden zodat de waarheid van haar handelswijze niet in het daglicht komt.
 
Zielig,… dat mw. Beatrix, haar verstand verloren heeft en niet meer kan onderkennen wat mensenrechten, corruptie en economie is omdat Beatrix, de nep majesteit zelf de rechten van de mens met de voeten treedt, belangenverstrengeling oefent en de euro's aanbidden! 
 
Hoe is mogelijk om die mw. Beatrix, te respecteren?
 
Schande dat Beatrix, het staatshoofd en koningin der Nederlanden, tevens een z.g. majesteit, de goede naam van de mensenrechten misbruikt heeft om haar belangenverstrengelingen te dienen die in werkelijkheid een achternaam heeft: corruptie, …zo papa zo dochter!
 
Een Paljas is die mw. Beatrix, die vijf jaar gevangenisstraf heeft voor wie haar beledigt en zelf haar eed niet nakomt. En met een balk in haar oog anderen op het matje wil roepen. Foei Beatrux,...
 
Mevrouw Beatrix; wordt wakker en: Vergis u zelf niet, God laat niet met Zich spotten: alles wat een mens zaait, zal hij ook oogsten; leert de Bijbel: Galaten 6:7  
 
Voor vier jaar achter elkaar hebt u, mij van de ene hoek naar de andere gestuurd, nadat uw zeer corrupte ambtenaren mij met de voeten traden en mijn waardigheid van mens afnamen.
 
Met pijn, lijdzaamheid en veel gevoeligheid, heb ik 9 jaar achter elkaar van de ene hoek en van de andere hoek gelopen en documenten verzameld.

 

 
Voor euro dans de hond en als puntje bij paaltje komt,… … … Integriteit is niet koop!  
 
Met vriendelijke groet
 
Carlos Severino Tromp
 
Naam en adres bekent bij kabinet van de koningin der Nederlanden, kabinet Balkenende, Tweede Kamer, het Openbaar Ministerie Den Haag, Hoger Raad der Nederlanden en meer.
 
 
You Tube: tromp13carlos & carlos13tromp
 
Google: Carlos Severino Tromp
 
Bron: De heer: Carlos Severino Tromp