Aan Mr. Peter R. de Vries

Di 21 Oktober 2008 23:21 | waarheenbeatrixdernederlanden | 4242 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

      

                                                                        Den Haag, 21 oktober 2008
Geachte heer Peter,
 
Nadat ik uw reactie in NUjij.nl gelezen had, en ik goed begrepen heb wat u tussen de regels door schreef, zie ik dat u wel begrip heeft voor mijn woorden; dat u zegt dat u niet weet of ik gelijk heb of niet, is zo: u heeft gelijk! Maar een professionele onderzoeker van uw bewezen kaliber (u ontving immers de Emmy award) wil ik één vraag alleen stellen:
 
Het Openbaar Ministerie Havenstraat # 2 Aruba officier van justitie mr. Carla Jacqueline Hemmes Boender, die zich nu in een van de openbare ministeries van Nederland bevindt, en rechter, mw. mr. Petra de Bruin, nu in één van de Nederlandse rechtbanken bevindt, die beiden 100% bekwaam zijn, beweren dat ik, Carlos Severino Tromp, voor 75 % onbekwaam ben en toch frustreerden zij mijn rechten om een advocaat of een dokter in de arm te nemen, zodat mijn zaak behoorlijk door voornoemde advocaat en/of doctor verdedigd kon worden, en toch onderhandelden zij mij zaak met mij zelf, als ware ik voor 100 % bekwaam en dus volkomen in staat om zelfstandig voor mijn rechten op te komen, terwijl ik toch door hen voor 75% onbekwaam werd geacht te zijn.
 
Mijn vraag is…
Wie houdt wie voor de gek?
Dit is alleen een half procentje van de inhoud van mijn zaak! Al dit is gebeurd toen ik op Aruba een auto ongeluk had met een neef van een politieagent die geen rijbewijs had, en men dacht met een Hollander te maken te hebben!
 
Hoogachtend,
Carlos Severino Tromp
 
 
YouTube: carlos13tromp & tromp13carlos
Coogle: Carlos Severino Tromp
Bron: Carlos Severino Tromp