Echt trots op Nederland?

Do 2 Oktober 2008 18:02 | waarheenbeatrixdernederlanden | 3148 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Geachte mevrouw Verdonk,

Bent U echt”Trots op Nederland ” ? Of bent U ook hypocriet? Dit, omdat ik mij afvraag hoe dat mogelijk is, omdat er op You Tube (tromp13carlos  &  carlos13tromp) video’s zijn waarop een zekere Carlos Severino Tromp met een Nederlands paspoort op de Nederlandse vlag loopt en die ook verscheurt, terwijl het Wilhelmus klinkt.
 
Bovendien noemt hij koningin Beatrix, het staatshoofd, een leugenaar, hypocriet en medeplichtig aan corruptie en schendingen van mensenrechten.
 
Is het waar wat de heer Tromp zegt?
 
 
Bron: Carlos Severino Tromp

Reacties

    Rita = Gek

    Za 4 Oktober 2008 20:56 | Vincent Brunott |

    Of Rita echt trots is op Nederland weet ik niet. Wat ik wél weet is dat ze ons bij wet ertoe wil verplichten dat we haar uit respect een handje komen geven. Ze is dus in ieder geval geschift.


    Of Rita echt trots is op Nederland weet ik niet.

    Ma 20 Oktober 2008 23:57 | waarheenbeatrixdernederlanden |

    @Vincent">https://www.yayabla.nl/news/show_blog.php?userid=1324">Vincent Brunott

     

    Bestaat niet dat je Rita, een hand moet geven voor respect omdat Rita, geschrift is. Respect is normaal die moet gebeuren. Rita, probeert het volk onder haar knie te krijgen zodat zij ook kan doen en laten met de Rechten van de Mens zoals Jan Peter Balkenende, mevrouw Beatrix, het Staatshoofd der Nederlanden, die mensenrechten schenden en corruptie tolereren en beweren integriteit te hebben. Ook Rita, heeft geest van dictator.
     
    Ik, ben Carlos Severino Tromp, en als Rita, echt trots op Nederland bent. Hoe is het dan mogelijk dat ik voor vijf maanden al op de trotsheid van Nederland loop (de vlag) terwijl de Wilhelmus klink scheur ik dat stuk lap? Die in werkelijkheid niks waard is en geen een Nederlander hebben gedurfd hen mond tegen mij te openen. Noch het Openbaar Ministerie Den Haag. Als Jan Peter Balkenende, Beatrix Armgard Wilhelmina in werkelijkheid een prikje integriteit hadden, allang hebben zij mij naar de Rechtbank gesleept zoals gebruikelijk.
    Maar de aap weet goed in welke boom kan ze klimmen! Waar de tak dun is rennen zij weg en spelen BLIND DOOF STOM.
     
    Of begrijp u niet de voormalige Ben Bot CDA, Brinkhorst VVD, Jan Pronk PvdA hebben geuit tegen de aartsleugenaar antichrist medeplichtig aan corruptie en schendingen tegen de rechten van de mens! Dat Balkenende een leugenaar is! Vergeet niet de massamoord Irak.
     
    Of heb je geen begrippenis wat bedoelt: Binnenhof vuil en vunzigdan dan mensen denken, als niet vraagt het dan aan de voormalige Minister D66 Alexander Pechthold.
     
    Met vriendelijk groet,                                                                                                 Google:
    Carlos Severino Tromp                                                                                                                               You Tube:tromp13carlos & carlos13tromp                                                        
    https://www.koninginnlwatismensenrechten.com/" target="_blank">www.koninginnlwatismensenrechten.com                                 https://www.dutchkingdomclassjustice.info/" target="_blank">www.dutchkingdomclassjustice.info                                                             https://www.arubainjustice.com/" target="_blank">www.arubainjustice.com                                                                                                    https://www.onrecht.biz/" target="_blank">www.onrecht.biz