Beatrix nep majesteit,

Zo 30 November 2008 17:39 | waarheenbeatrixdernederlanden | 5471 keer bekeken | 2 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

                                                Den Haag 30 november 2008 Geachte nep majesteit Beatrix,

 
 
 
15 Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie bereizen landen en zeeën om één enkele proseliet te winnen, en wanneer je hem eenmaal voor je gewonnen hebt, wordt hij dankzij jullie tot een hellekind in het kwadraat.
 
Vlug op You Tube carlostromp13: Decadentie van een koningin,... Beatrix
 
25 Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, de buitenkant van bekers en schalen spoelen jullie af, maar de binnenkant blijft vol roofzucht en onmatigheid. 26 Blinde farizeeër, spoel eerst de binnenkant van de beker om, dan wordt de buitenkant vanzelf ook schoon.
 
Vlug op You Tube carlostromp13: Beatrix belangenverstrengelingen inhoud corruptie!!!
 
27 Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden. 28 Zo lijken ook jullie voor de mensen uiterlijk op rechtvaardigen, terwijl jullie innerlijk vol huichelarij en wetsverachting zijn.
 
Vlug op You Tube carlostromp13: Beatrix belangenverstrengelingen inhoud corruptie!!!
 
29 Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie bouwen grafmonumenten voor de profeten en versieren de graven van de rechtvaardigen, 30 en jullie zeggen: “Als wij geleefd hadden in de tijd van onze voorouders, zouden wij ons niet zoals zij schuldig hebben gemaakt aan de moord op de profeten.”
 
Vlug op You Tube carlostromp13: Beatrix belangenverstrengelingen inhoud corruptie!!!
 
31 Daarmee erkennen jullie zelf dat jullie kinderen zijn van hen die de profeten vermoord hebben.32 Maak de maat van jullie voorouders dan maar vol!33 Slangen zijn jullie, addergebroed, hoe denken jullie te kunnen ontkomen aan een veroordeling tot de Gehenna?
 
Vlug op You Tube carlostromp13: Beatrix belangenverstrengelingen inhoud corruptie!!!  
 
 
Blinde leiders zijn jullie, die uit een drank de muggen ziften, maar een kameel wegslikken.
 
Carlos Severino Tromp
 
YouTube: carlos13tromp tromp13carlos
 
Google
Carlos Severino Tromp
Vartigerwoordiger van de Naakte waarheid en de Zuivere waarheid

 Vlug op You Tube carlostromp13: Decadentie van een koningin; Beatrix belangenverstrengelingen inhout corruptie!!!

 

Bron: Carlos Severino Tromp

Reacties

    De mogelijkheden van de YaYaBLa Editor

    Zo 30 November 2008 20:56 | Frank |

    De mogelijkheden van de YaYaBLa Editor, ze zijn oneindig.. Daar moet je wat tijd ingestoken hebben. Alleen de tekst is weer eens wat minder origineel. Zo zie je maar dat je saai onderwerp weer een beetje kleur kan geven met de YaYaBLa Editor.


    Waarheid is waarheid!

    Zo 30 November 2008 23:23 | waarheenbeatrixdernederlanden |
    Geachte heer Frank,
     
    Ik heb begrippenis dat niet iedereen de waarheid kent en zich saai voelen wanneer ze het las, hoor of zien omdat ze gewend aan leugens zijn. Bovendien nimmer de waarheid iemand schade heeft berokken, noch een oorzaak, noch een natie.
     
    Ook heb ik verstand dat niet iedereen weet wat is een strijd, special wanneer uw rechten met de voeten getreden zijn en de verantwoordelijken weg rennen voor hun verantwoordelijkheid en spelen blind doof en stom omdat ze denken dat ze onaantastbaar zijn en doen en laten kunnen met de Rechten van de Mens omdat ze corrupt met licentie zijn !
     
    Maar bij,… Carlos Severino Tromp, werk het anders, boven mijn lijk.
     
    Of hebt u geen verstand van de waarheid heer Frank, dat in een oorlog alle wapen geld maakt niet uit wie u bent of wie u kan zijn.
     
    Kijk uw Minister president mr. Drs. Jan Peter Balkenende heeft leugen en de naam Politiek steun gebruikt om Irak met geweld binnen te vallen en de olie te machtigen en tot heden massabloedbad massamoord en hij wil niks kaarten. (Licence to kill)   
     
    Terwijl ik 100% geparkeerd ben achter mijn daden!
     
    Binnen kort op You Tube: carlostromp13 “Decadentie van een koningin Beatrix belangenverstrengelingen inhoudt corruptie”;  5 minuten mijn nieuwe video
     
    Carlos Severino Tromp
    Vertegenwoordiger van de “Naakte Waarheid & de Zuivere Waarheid”