Majesteitschennis: hahahahahahaha

Wo 5 November 2008 17:45 | waarheenbeatrixdernederlanden | 2978 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

España Madrid
4 november 2008
 
 
Staatshoofd en koningin der Nederlanden, Dwaalt niet; God laat Zich niet spotten; want zo wat de mens zaait, dat zal hij ook oogsten!!! Galaten 6:7
 
Beatrix, U bent hypocriet, discriminator, aartsleugenaar, schender van de rechten van de mens en misbruiker van de goede naam van mensenrechten om uw belangenverstrengeling te voeren!
 
Maar denkt nu niet dat het mij verbaasd; want de satan zelf verandert zich in een engel des lichts. Zo is het dan niets groots, indien ook zijn dienaars zich veranderen, als waren zij dienaars der gerechtigheid; van welke het einde zal zijn naar hun werken.
 
Met een balk in Uw oog op donderdag 3 november 2005 hebt U bezord getoond over het recht op vrije menningsuitten in Rusland.
 
Het ter sprake brengen van mensenrechten bij zo een gelegenheid Beatrix, is ook niet vanzelfspreken. Want Uw Mensenrechten stinkt belangenverstrengeling !!!
 
Terwijl binnenshuis speelt U, blind doofstom tegen schendeningen van de Rechten van de Mens en corruptie gepleegd door Uw zeer corruptere ambtenaren.
 
Een vrouw van wie dat recht wordt beperkt door het beledigingdilect majesteitschennis waarop vijf jaar gevangenisstraf staat, is natuurlijk gedurfd!
 
En als U, of iemand elders zich beledigd voelt door mijn letters.
 

Ik, advieseerd U of wie elders om een advocaat in de arm te nemen en naar de rechtbank te stappen om daar mij te laten dwingen Uw goede naam te zuiveren. Maar als U het hebt.

 
Hoogachtend
Uw slachtoffer Carlos Severino Tromp
en van Uw dwaze Gerechtigheid,
 
 
 
You Tube: tromp13carlos & carlos13tromp
Google: Carlos Severino Tromp
 
 
Bron: Carlos Severino Tromp