Nederland Rechtsstaat?

Vr 12 September 2008 01:02 | waarheenbeatrixdernederlanden | 4439 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Dat Nederland geen rechtsstaat is, verbaast mij niets!

Ik zelf heb genoeg ervaringen met het feit dat vertegenwoordigers van het Koninkrijk der Nederlanden en zelf het staatshoofd koningin Beatrix schend de Rechten van de Mens, discrimineert, oefent klassenjustitie en beschermt corruptie. In een echte rechtsstaat gaat het staatshoofd (Beatrix) nooit in geheim met belastinggeld naar een geheime en verdachte organisatie, zoals de Bilderberg Conferentie van 8-11 juni 2006, daarna fabeltjes uitleggen. Noch  in een rechtstaat een Minister President (Balkenende) snoer de mond van de ministers (Ben Bot), noch onderdrukt een minister president (Balkenende) ministers, (Ben Bot_CDA) (Bronckhorst_ Pechtold D66) (Jan Pronk_PvdA) om de waarheid terug te trekken. Noch liegt en conspireert een minister president (Balkenende) kortom:Irak beleid. In een rechtsstaat nooit de regering verberg de belastinggeld uitkomst van een Oranjehuis voor de belastingbetalers.
 
In een rechtsstaat is er geen plaats voor drugs/gedoogbeleid met valse voorwendselen “Medicijn”, noch euthanasie, noch abortus (Recht op leven).
 
In een rechtsstaat de regering onderdrukt het volk nooit voor 10% verhoging (salaris) te ontvangen zodat de J. P. Balkenende Kabinet niet overleed van honger.
 
De crux van de rechtsstaat is m.i. dat het staatshoofd en de minister president zelf niet de verdragen nakomen die hun voorgangers en zij zelf hebben getekend. Maar zij zijn wel gehouden om de correcte naleving van de verdragen te garanderen. Bijv. Het koninkrijksstatuut is een dode letter, maar wel een instrument in een luguber politiek spel. De grondwet wordt alleen gebruikt als dat het staatshoofd en de regering uitkomt. In een rechtsstaat sluit het staatshoofd nooit haar ogen voor de misdaden tegen menselijkheid, noch voor de waarheid van de onrecht! 
 
In een rechtsstaat is er geen plaats voor fabeltjes om handlanger van een dictator schoon te wassen wegens belangenverstrekking (Jorge Z).  In een rechtsstaat nooit de waarheid wordt gemanipuleer door haar vertegenwoordigers, noch door het staatshoofd of koningin.
 
In een rechtsstaat mensenrechten, waarheid, gerechtigheid en vrijheid gaan boven corruptie en al de rooizooien die dagelijks plaats vinden binnen het gehele koninkrijk der Nederlanden!
 
Tenslotte: In een rechtsstaat had ik Carlos Severino Tromp, het staatshoofd nooit kunnen krenken van medeplichtig aan schenden van de Rechten van de mens en corruptie zoals ik nu bezig ben tegen het Staatshoofd en koningin Beatrix der Nederlanden. www.koninginnlwatismensenrechten.com  www.arubainjustice.com www.onrecht.biz
 
Hoogachtend,
Carlos Severino Tromp
Bron: Carlos Severino tromp