Koningin Beatrix waarheen

Do 4 September 2008 01:28 | waarheenbeatrixdernederlanden | 4164 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

                                                                  Den Haag 5 september 2008

Beste mensen,

Ik, Carlos Severino Tromp, heb al deze veertien video’s: carlos13tromp en tromp13carlos op You Tube geplaats om onrecht binnen het koninkrijk der Nederlanden aan de kaak te stellen, omdat de waarheid aan het kruis is geslagen, en de leugen, de corruptie en de schendingen van mensenrechten nu in het hele koninkrijk regeren.

Het gaat niet meer om gerechtigheid en welvaart voor iedereen; het gaat nu alleen maar om de witte boorden criminelen in het Koninkrijk , die zich nu gesteund door Balkenende en Beatrix, kunnen verrijken zonder ophouden!!!

Koningin is een nationaal symbool van netheid en eerlijkheid; vergeet dat maar; in feite is het een rookgordijn bovendien de vader van de koningin, Prins Bernhard is degene die is begonnen  met de zeer duistere zaakjes binnen de Bilderberg conferentie en de koningin heeft nog steeds banden met de Bilderberg conferentie!!!
 
Wist U dat de leden van de Bilderberg conferentie dezelfde ideeën hebben als de nazi’s??
 
De nazi’s wilden de joden extermineren in hun concentratiekampen (geen joden meer!)
 
De leden van de Bilderberg conferentie willen de bevolking van onze aarde terugbrengen tot een miljard mensen; dus terminatie !!!                                      
 
De Bilderberg conferentie stinkt;
 
Weet u wel goed wie u regeert? Voelt u nu nog steeds voor’ Oranje boven?’
     
Carlos Severino Tromp
 
www.arubainjustice.com

 

Bron: Carlos Severino Tromp