Hero, Aruba corrupt?

Wo 10 December 2008 23:37 | waarheenbeatrixdernederlanden | 3285 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Den Haag 11-12-2008

Echt Aruba, corrupt?
 
Naar aanleiding van de uitspraak van de Tweede kamer lid Hero Brinkman, (voor de tv in de VS laten weten wat hij van Aruba vindt. “They are corrupt as hell”,) moet ik, Carlos Severino Tromp zeggen dat Hero Brinkman moet eerst de balk uit eigen oog weg halen zodat hij goed kunt zien als in werkelijkheid Aruba corrupt of besmet is met corruptie.
 
Als een ex Inspecteur van Politie, Hero Brinkman, had beter moeten weten dat bestaat niet dat de appel ver van de boom valt.  “Monkey see monkey do”
 
Hero Brinkamn, wat ben u dom, of bent u blind doof dat u niet ziet dat jij alleen tegen de MONSTER aan het vechten bent. Ga beter uw huiswerk eerst doen; Bladzijde 1, Les 1, Hoofdstuk 1, de Nederlandse geschiedenis nogmaals repasseren voorst uw uitlating doet.
 
Of waarom denkt u dan dat de volgende website bestaan?
En dat ik, Carlos Severino Tromp op de Nederlandse vlag loopt, scheurt terwijl Wilhelmus klinkt.
 
Kijk snel op You Tube: carlos13tromp & tromp13carlos
 
Terwijl iedereen een hermetisch stilte houdt tegen mijn daden:
 
Koningin Beatrix, als het Staatshoofd der Nederlanden, de voormalige regeringen, kabinet Balkenende 1,2,3, 4 en de Tweede Kamer, hun allemaal zijn drommels goed op de hoogte wat er aan de hand is op Aruba. En ze houden ze zich oog, mond en oor waterdicht.  Want ze zijn niet dom en weten goed als de duivel tegen de duivel opstaat vecht hij zichzelf en maakt zijn eigen koninkrijk kapot.
 
Mijn vraag aan de heer Brinkman is, kan vuile handen, vuile handen schoon maken?
 
Terwijl ik op de antwoord wacht, bedank ik u, voor uw medewerking heer Brinkman.
 
Carlos Severino Tromp
Bron: Carlos Severino Tromp

Reacties

    Overload...

    Do 11 December 2008 01:24 | Frank |