Afstemming op de Kosmische hartslag

Zo 19 Maart 2006 08:56 | positief | 2612 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Afstemming op de Kosmische Hartslag
Equinoxboodschap voor Maart 2006
Aartsengel Michaël door Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
gepubliceerd op 18 maart 2006

Geliefde Lichtwerkers, in deze tijd van de Equinoxenergieën in 2006, brengen wij jullie een krachtige boodschap van het Hart. Dit is een Vreugdevol en Gezegend moment dat een culminatiepunt is van veel werk dat jullie de laatste twee jaar hebben gedaan. Nu de Aarde naar een punt beweegt van volmaakt evenwicht tussen dag en nacht, yin en yang, komen ook jullie in een volmaakt evenwicht tussen jullie innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën.

De instroming van energie vanuit het Galactische Centrum betekent dat de Planeet opnieuw de liefdevolle en zorgzame energie ontvangt van het Goddelijk Vrouwelijke. En in het huidige evenwicht staan jullie en jullie planeet op het punt om volledig te synchroniseren of harmoniseren met de Kosmische “hartslag”.

Jullie Melkweg heeft een “hart” in het centrum dat op dezelfde manier pulseert als jullie hart. Dit Galactische Centrum, eveneens bekend als de Grote Centrale Zon, pulseert golven van Licht en Geluid als Energie. Dit is de Galactische “hartslag”, en alle wezens die in harmonie zijn met de Kosmische en Galactische energieën, stemmen hun persoonlijke frequenties of lichtenergieën af op die van het Galactische “Hart”.

Lange tijd zijn mensen en hun planeet niet afgestemd geweest op het Galactische Hart. Jullie hebben de “disharmonie” ervaren van het “uit ritme zijn” met de golven van liefdevolle energie die uit het Galactische Centrum stromen, en die op hun beurt synchroon zijn met de Kosmische Hartslag van de Bron, Al Wat Is. Maar nu, met het opengaan van de nieuwe lichtmeridianen in het Galactische Lichtlichaam, stemmen jullie je als een Planetair Collectief opnieuw af op de Kosmische pulsaties van het Grote Hart in het Centrum van Alles.

Want waarlijk, geliefde Lichtwerkers, de Kosmos is een groot Veld van Liefde, en de Bron is het Hart in het Centrum wiens Liefde en Creativiteit zorgt voor de voortdurende energie voor Evolutie en Schepping in zuivere Liefde. Weten jullie dan niet, geliefden, dat het jullie Hart is waarmee jullie verbonden zijn met de Bron van Al Wat Is, en niet met het denken of de hersenen? Jullie Hart heeft zijn eigen intelligentie, en dat is de intelligentie van de Liefde van de Bron. De intelligentie van het Denken is de lagere intelligentie van de materiële rijken die ook zijn plaats heeft, maar die nu afgestemd wordt op de Hogere Intelligentie van het Hart.

Wanneer jullie in deze fase van afstemming terecht komen, zullen velen van jullie de energieën in jullie Hartchakra voelen bewegen. Je kunt ook een “beneveling” voelen in je hoofd wanneer het “overschakelen” plaatsvindt. Je kunt pijn voelen rond de Hartchakra, met name in de borstkas, of hartkloppingen of een druk op de borst ervaren. Haal gewoon diep en rustig adem terwijl je hart zich afstemt op de energieën van Hogere Liefde en het Hogere Doel.

Je kunt je in deze tijd ook emotioneel en kwetsbaar voelen en je kunt het oplossen van oude energieën in relaties en liefde ervaren.

Want de implicaties van dit moment zijn groot en reiken ver voor jullie allemaal. Wanneer je je mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht brengt, open je de weg naar perfect evenwicht in alle relaties. Daarbij hoort ook het moment waarop je heel duidelijk de verbinding gaat voelen met je Galactische familie wanneer je je begint af te stemmen op dezelfde frequentie van Galactische Harmonie en Liefde. En dit is ook de tijd dat het mogelijk wordt voor Zielsverwanten en Tweelingzielen om relaties aan te gaan van perfecte Balans en Harmonie. Dit zijn in deze tijd heel betekenisvolle geschenken.

En natuurlijk, geliefden, zal wanneer jullie je naar deze plaats van gezegende Harmonie en Liefde begeven, alles wat niet in harmonie is heel duidelijk worden en wegvallen omdat jullie beginnen te “pulseren” in harmonie met de Kosmische Hartslag.

Jullie zijn klaar om Liefde te ervaren zoals jullie dat niet eerder hebben gedaan, behalve toen jullie “thuis”waren. Nu hebben jullie thuis of de Hemel naar de Aarde gebracht en jullie zijn klaar om heel veel Liefde, Vreugde en Vrede te ontvangen en te ervaren, hier en nu. Dezelfde Liefde en Vrede die jullie Thuis ervaren. Want “Thuis” resoneert met de harmonische pulsaties van de Liefde en Energie van de Bron, net zoals de Aarde dat doet wanneer zij zich afstemt op het Kosmische Hart.

Dit is een groots moment, een moment van Vreugde voor ieder van jullie die zich heeft ingezet voor de terugkeer naar Eenheid. Want jullie zijn nu werkelijk volledig “Eén” met het Kosmische Hart. Want hebben wij niet gezegd dat jullie Kosmische Kristallen zijn in een Veld van Liefde? Nu zullen jullie Kristallijnen Lichamen pulseren met de frequenties en harmonieën van het Grote Hart in het centrum van Alles.

Het is waarlijk een tijd om te vieren tijdens deze Equinox van Maart 2006!

Copyright © 2004-2006 Celia Fenn Star Child Ascension
Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.orgBron: Ditrianum Media Center