Steeds meer Licht

Zo 19 Maart 2006 08:43 | positief | 2227 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Steeds Meer Licht
Saint Germain door Mike Quinsey
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
gepubliceerd op 18 maart 2006

11 maart 2006

Wat is het geheime wapen dat degenen van het Licht hebben? Het antwoord is nog meer Licht. Dit is een jaar waarin steeds grotere hoeveelheden Licht naar de Aarde stromen en worden geaard. Er is nog nooit een periode geweest zoals de huidige, en het zal onverminderd doorgaan. Hoe anders kunnen wij verzekeren dat het Licht zegeviert en dat de veranderingen zijn voltooid om zeker te zijn van jullie Opstanding? Het is pas sinds dit jaar dat jullie werkelijk de intensiteit zijn gaan voelen van de energieën en zij zullen jullie trillingen substantieel verhogen.

Terwijl jullie de energieën niet kunnen zien, kunnen jullie ze wel voelen en geleidelijk aan zullen jullie een duidelijker beeld krijgen van hoe jullie erop reageren. Diegenen van jullie die zich zowel fysiek als mentaal hebben voorbereid, zullen er geen moeite mee hebben, maar voor anderen zullen er gemengde reacties zijn. Er zullen momenten zijn van opleving wanneer je het gevoel hebt op wolken te lopen en iedereen die je tegenkomt je lijkt toe te lachen. Je energie is aanstekelijk en je geeft iedereen een goed gevoel. Op andere momenten kun je je verzwakt en zonder energie voelen, en moeite hebben om jezelf weer op te beuren. Dit zijn enkele van de symptomen van de reacties van je lichaam op de nieuwe energieën, maar je zult beter worden van het contact met hen.

Het is een aantal keren voorgekomen dat de energieën jullie hebben geraakt en zij komen voornamelijk van jullie Centrale Zon. Zij zijn verantwoordelijk voor het verheffen van jullie zonnestelsel en al zou je dat willen, je kunt de gevolgen van deze energieën niet voorkomen. Je zult dus begrijpen dat zij in zekere mate ieder van jullie zullen beïnvloeden. Diegenen op een lagere trilling zullen als gevolg enige verwarring ervaren omdat zij minder makkelijk de hogere energieën kunnen absorberen. Wij weten dat jullie veel beroering beginnen te ervaren. Maar deze zullen tijdelijk zijn en geen permanente schade veroorzaken.

Lichtwerkers die al langer de nieuwe energieën hebben gehanteerd , zullen relatief weinig problemen hebben. Zij zullen echter prettige reacties krijgen van hun lichaam en een nieuwe frisheid en scherpte die er voordien niet was. Vermogens van psychische aard zullen worden versterkt, evenals vermogens om te genezen met betrekking tot zowel het zelf als anderen. Het is jullie gedachtekracht die de drijvende kracht zal zijn, maar in tegenstelling tot vroegere tijden zul je nu in staat zijn om de krachtige energieën naar beneden te halen. De gevolgen van het genezen zullen in sommige gevallen meteen merkbaar zijn en in de nabije toekomst zullen dergelijke ogenschijnlijke wonderen heel gewoon zijn.

Degenen met de laagste trillingen zullen zich beslist ongemakkelijk voelen en proberen om op hun eigen niveau te blijven. Dit is waarom zij naar een nieuw thuis gaan dat speciaal voor hen is voorbereid. Niemand kan in een te hoge trilling verblijven zonder bescherming. Jullie zullen de grootste voldoening hebben als jullie terugkeren naar de niveaus die jullie bevrijden van de aantrekkingskracht van de huidige Aarde. Maar jullie zullen opstaan met de nieuwe Aarde en je samen verheffen.

Ondertussen is jullie concentratie vereist om ervoor te zorgen dat jullie niet terugvallen. Concentreer je altijd op het pad dat voor je ligt, wat gemakkelijker wordt naarmate je verder komt. Het zal spoedig duidelijk worden wat je precies moet doen om je doel te bereiken. Ik heb het over de veranderingen die de terugkeer van de Meesters mogelijk maken, die ook zullen worden begeleid door leden van de diverse Raden van Licht. Ook zullen enkelen van jullie voldoende ontwikkeld zijn om bijstand te verlenen. Maak je geen zorgen over wat je in deze tijden zult doen en weet dat je dienstbaar zult zijn overeenkomstig je vermogens.

Wij kennen jullie goed, en soms beter dan jullie jezelf kennen, dus wees ervan verzekerd dat we je niet zullen vergeten. Echter, wees voorbereid op elke situatie waarin je kunt helpen, want die situatie zal voor jou de juiste zijn. Er wachten spannende tijden en wij willen graag beginnen want wij bespeuren een nieuwe gemoedstoestand bij jullie die verlichtend en positief is. Er zijn voldoende tekenen om jullie heen om te beseffen dat alles verloopt volgens het Goddelijke Plan. Het opruimen van oude rommel die zich gedurende millennia heeft opgestapeld vindt nog steeds plaats, maar wordt nu versneld.

Jullie aandeel is doorgaan met het verfijnen van jullie Licht en jullie worden hierbij door ons geholpen. Denk na voordat je handelt zodat je de mogelijkheid van fouten uitsluit. Het is zoals met alle dingen in het leven wanneer je een grote verandering ondergaat, het is in eerste instantie niet gemakkelijk. Maar als je de zelfbeheersing vindt die nodig is om te slagen, zul je versteld staan hoe makkelijk het wordt. In het Licht zijn is een levenswijze die je Hogere Zelf uitdrukt en uiteindelijk zul je geheel Eén zijn. Je kunt toekijken en de wereld voorbij zien gaan en alleen betrokken raken waar je verkiest actief te zijn. Jullie zijn niet langer overgeleverd aan gebeurtenissen van buitenaf, want jullie beheersen jullie eigen leven. Jullie worden werkelijk een deel van jullie zelf gekozen realiteit zonder heen en weer te worden geslingerd als een boot op zee die stuurloos is.

Ik ben Saint Germain en ik weet dat sommigen van jullie het moeilijk vinden om te leven in overeenstemming met hun aspiraties. Maak je echter niet teveel zorgen en blijf degene die je wilt zijn en je zult zeker slagen. Jullie worden continu gesteund door de inkomende energieën en jullie worden bijgestaan door veel Liefdevolle Wezens van de hogere rijken. Wij willen dat iedereen zich verheft, maar als de gelegenheid niet wordt geaccepteerd zijn jullie vrij om je eigen weg te gaan. Niemand wordt gezien als beter dan een ander; jullie bevinden je allemaal gewoon in verschillende fasen op het pad naar Opstanding. Wat is lineaire tijd anders dan een illusie die voor jullie noodzakelijk is om een 3D-trilling te ervaren? Jullie bevinden je in het Nu en uiteindelijk zullen jullie allemaal jullie doel bereiken, aangezien er een onbewust weten is dat jullie niet op Aarde thuis horen, wat jullie naar jullie huis in de hogere dimensies leidt.

Als jullie horen van gebeurtenissen in de wereld, onthoud dan dat er een grote schoonmaak gaande is. Jullie kunnen zekere ontwrichting in jullie leven niet voorkomen, maar jullie zullen veel beter voorbereid zijn wanneer jullie dergelijke gebeurtenissen zien als een volgende stap in de goede richting. Het is als verhuizen, maar als het werk eenmaal is gedaan zullen jullie heel blij zijn en beseffen dat elke inspanning de moeite waard was. Lichtwerkers zijn van vitaal belang in deze eindtijden, want zij wijzen de weg aan anderen die minder op de hoogte zijn. Er zullen veel informatiekanalen zijn en uiteindelijk zal iedereen ze kunnen benutten. De oude manieren van censuur en valse berichtgeving zullen verdwijnen en het zal niet lang duren voordat de waarheid aan het licht komt. Het Licht houdt geen vervalsingen of leugens in stand; het is een en al Liefde en Waarheid.

Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.org


Bron: Ditrianum Media Center