STOP DE WALVISVANGST.

vrijdag 3 februari 2006 08:50 | positief | 2779 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Dit vond ik vanmorgen in mijn mail en wil dit graag hier doorgeven.

www.whalesrevenge.com is trying to get a million people to sign a petition
to stop whaling.

If you could tell as many people as you can about our website, that would be
a great help.

Thanks for your support and remember to sign the petition.

Doen jullie mee? Groetjes Positief.

Reacties

    Cetaceanen

    vrijdag 3 februari 2006 12:08 | Innercircle |

    The Cetaceanen familie van Planeet Aarde, die de Dolfijnen en Walvissen omvat, is veel ouder dan de Menselijke Familie. Zij zijn meer ontwikkeld en hebben in de Hogere Dimensies geleefd terwijl de mensen in de Derde gevallen zijn. Het is hun plezier en missie om de mensen te helpen de dimensies te omhoog te klimmen terug naar de Zesde.

    Walvissen zijn de houders van de Planetaire Akasha of DNA kronieken en zij hebben de functie om de Oceanische Kristalroosters te onderhouden met hulp van de Dolfijnen. Hun Walvis Liederen hebben de functie om Sterreninformatie en Codes in de Oceaan Roosters uit te zenden. Sinds 5 maart zijn zij begonnen de Oceaan Roosters met de Land Roosters te verbinden om de evolutie van bewustzijn onder de Mensen te versnellen.

    Bron: http://www.starchildascension.org/starchild/Celestialned.html

 Quote

"Er zijn twee beschouwingen voor de geschiedenis; 1) De geschiedenis ontstaat per ongeluk, of; 2) De geschiedenis is gepland. Het grote publiek denkt dat de geschiedenis per ongeluk ontstaat. Maar de hogere echelons weten dat de geschiedenis gepland is."
R.E. McMaster jr.