Het oude achterlaten en het nieuwe omarmen.

Zo 19 Maart 2006 08:46 | positief | 2394 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het Oude Achterlaten en het Nieuwe Omarmen
Saint Germain door Mike Quinsey
vertaald uit het Engels door Jan Verjaal
gepubliceerd op 9 maart 2006

28 februari 2006

Temidden van alles wat er aan het gebeuren is, is het niet eenvoudig je aandacht gefocust te houden en op je pad te blijven. De waanzin overal om je heen en de noodzaak voor je om te werken voor je levensonderhoud, laten weinig tijd over voor je persoonlijke ontwikkeling. Echter, zo lang als je wat tijd voor jezelf kunt vrij maken om met je Hoger Zelf te kunnen communiceren, zul je nog steeds vooruitgang boeken. Zodra de veranderingen beginnen, zal de activiteit toenemen, maar dat zal leiden tot positieve acties die aanvankelijk betrekking zullen hebben op de reiniging van de Aarde. De energieën zelf zullen veranderen en het trillingsgetal zal verhoogd worden aangezien de negatieve energieën worden opgeruimd. Dit zijn een verzameling energieën die uit je verleden komen en kortgeleden zijn uitgebreid vanwege de donkere periode waar je doorheen bent gegaan.

Je zult uit de invloed van negatieve energieën worden bevrijd en waar het op aan komt is je voor te bereiden op de Opstanding. Als je er over zou nadenken, zonder hulp van buitenaf zou jullie beschaving blindelings een lange periode van slavernij en gevangenschap zijn ingegaan. Inderdaad zou de uiteindelijke mogelijkheid zijn de vernietiging van Moeder Aarde en al het leven daar op. Dit zal echter niet gebeuren aangezien de bestemming van jullie allen al is bepaald en je levensreis tot een vreedzaam einddoel zal worden gebracht. De zorgen en bekommeringen die je nu hebt, blijken dan ook niets voor te stellen als je de ervaringen van dualiteit achter je hebt gelaten. Er wordt enorm veel om jullie gegeven en van jullie gehouden en de Schepper garandeert dat jullie uiteindelijk weer zullen terugkeren naar jullie status als Goden.

Ondertussen zijn er zo veel Wezens die aan het plan deelnemen om jullie weer volledig naar het Licht te brengen. Als je ook maar even kon beseffen hoe belangrijk jullie zijn en hoe de grote Hemelse Raden al jullie levens overzien, dan zou je zeker met opgeheven hoofd rondlopen. Dit zal op geen enkele manier als egocentrisch worden beschouwd, aangezien je het volste recht hebt om bewust te zijn van je ware Zelf en je plaats in dit Universum. Jullie worden geholpen om jullie bewustzijn weer terug te brengen naar een collectief bewustzijn. Vergeet de tijd zoals jullie die kennen, want ongeacht het aantal jaren die er nog te gaan zijn zullen jullie dit niveau hebben bereikt voordat jullie overgaan. Het zal jullie op dit moment ongetwijfeld onmogelijk lijken, omdat jullie je vooralsnog in de lagere trillingen bevinden. Zoals jullie al vaker is verteld, is de tijd zelf in rap tempo aan het veranderen en dat geldt ook voor jullie begrip ervan.

Al enige tijd bewegen jullie je voort op een nieuw pad en voor diegenen die er naar streven om de sprong te maken wordt het duidelijk dat het persoonlijke verandering teweeg zal brengen. Er zullen nieuwe bekwaamheden of de uitbreiding van bestaande komen, zoals diepere psychische vermogens en geneeskracht. Velen van jullie hebben al gehoord van het verschijnsel ‘Indigo Kinderen’ met hun verbazingwekkende vermogens die sommigen onder jullie zullen navolgen. Voor een deel komen ze naar de Aarde om jullie je eigen mogelijkheden te laten zien en ze zullen in de komende tijd jullie gidsen zijn. Wat je al snel waarneemt is dat alles energie is en dat zelfs de kleinste cel een vorm van bewustzijn in zich draagt.

Als je daarmee kunt communiceren, bijvoorbeeld met je eigen lichaam, dan kun je die door liefde te schenken weer gezond maken. Tot nu toe ben je nooit echt gestimuleerd geweest om je eigen potentieel te herkennen. Er is je altijd geleerd om je problemen aan anderen voor te leggen, maar je kon je ook toeleggen om voor je eigen genezing te zorgen. Het is je toegestaan je eigen latente vermogens te vergeten en die verantwoordelijkheid is door anderen overgenomen. In jullie huidige omstandigheden heb je niet veel alternatieven, maar om te beginnen zou het goed zijn weg te blijven uit het geneesmiddelafhankelijke wereldje. In de vrije natuur zijn er voor elke denkbare ziekte geneesmiddelen te vinden en die natuurlijke middelen zijn, hoewel ze langzaam werken, normaalgesproken zonder bijwerkingen. Chemische geneesmiddelen en hun bijwerkingen zijn geneigd tot het veroorzaken van andere problemen en kunnen het lichaam vergiftigen of schade berokkenen.

Ik moedig je aan om op een nieuwe manier te denken opdat je afstand doet van de bestaande levenswijzen. Op het moment dat je dat kunt, begeef je je op het pad van kennis dat naar nieuwe ideeën zal leiden. Dan zul je de mogelijkheden gaan zien om de vele aspecten van je leven op verschillende manieren te benaderen, want het oude is niet langer geschikt of acceptabel. Het zal je geest openen en omdat je geconfronteerd wordt met de veranderingen, zal het veel eenvoudiger worden om die te accepteren in je leven. Veranderingen kunnen vaak dingen op zijn kop zetten en mensen zijn gewoontedieren die er niet van houden om gestoord te worden. Toch komen de veranderingen er al aan en het helpt als je kunt accepteren dat ze noodzakelijk zijn.

Kijk verder dan de veranderingen waarmee de donkere krachten indruk willen maken, hun bedoelingen zijn onwettig en uitsluitend gecreëerd om jullie je vrijheid en je rechten te ontnemen. De donkere krachten moeten samen met hun Draconische Wetten worden verwijderd. Laat ze hun gang gaan en verspil je energie niet met het veroordelen van hun acties. Werk op een georganiseerde en legitieme manier om de donkere krachten te bestrijden. Als ze eenmaal ter verantwoording zijn geroepen, laat ze dan het pad vervolgen dat ze met hun daden hebben gecreëerd.

De komende tijd zul je moeten proberen om in beide werkelijkheden te leven. Zodra de donkere krachten zijn verdwenen, zul je in staat zijn om je met je hele hart op je gekozen werk te storten, waar je als onderdeel van een geweldig team de veranderingen zichtbaar zult maken. Het zullen spannende tijden worden, de obstakels en vooropgezette plannen van de donkere krachten die mensen verdeeld hebben gehouden, zullen verwijderd worden. Jullie zullen weldra weer tot elkaar komen en wantrouwen en vertwijfeling zullen spoedig plaats maken voor vertrouwen, want jullie zullen allemaal beseffen dat jullie allen Eén zijn. Een geweldige liefdesgloed zal de Aarde overspoelen, harmonie en vreugde zal jullie weer terugbrengen naar jullie ware Zelf als een Wezen van Liefde en Licht.

Ik ben Saint Germain en vraag jullie om steeds vooruit te kijken en het nieuwe te visualiseren. Het zal meehelpen om kracht te schenken aan een sterke gedachtevorm die al duizenden jaren aan het groeien is. Ook al was het slechts in je onderbewustzijn, je hebt altijd geweten dat deze periode zou komen en je hebt al vaak van het Paradijs gedroomd. Zo af en toe heeft het je geest de hemelse mogelijkheden laten zien en nu komt het tevoorschijn uit de schaduw van dualiteit. Er zijn nog steeds gebeurtenissen die op Aarde zullen plaatsvinden en die zich weldra zullen manifesteren, en zij maken deel uit van de reiniging die eerst moeten plaatsvinden voordat jullie verder kunnen. Het loopt allemaal volgens plan, dus laat geen negatieve gevoelens je leven beheersen. Probeer te beseffen dat het plan de zaken eindelijk tot een beslissing zal brengen als de nieuwe energieën op Aarde zijn gegrondvest.

Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.orgBron: Ditrianum Media Center