Een wonderlijke genezing

Zo 27 Mei 2007 09:20 | louise | 14672 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het was eind augustus 2006 en ik had nog een paar dagen vakantie.
Ik werkte op mijn vakantieadres aan een kort verhaal over een man die plotseling door een herseninfarct getroffen werd, en ik voelde een vervelende pijn in de omgeving van mijn hart-chakra. Ik dacht dat het een gevolg was van de emotie die ik zelf voelde tijdens het schrijven van het verhaal, maar het werd daarna niet beter.

Toen realiseerde ik me dat ik al enige tijd vaak een brandend gevoel in mijn slokdarm had, wat opgeheven werd op momenten dat ik iets at, maar na een uur eten kwam weer dit nare gevoel gewoon weer terug. Toen realiseerde ik me ook dat dit onbewust de reden was, waarom ik laten we gerust maar zeggen voortdurend naar de koelkast en de provisiekast liep om te kijken wat ik nu weer eens zou gaan eten. Een koekje?, nee! Minimaal twee, en liever drie....en tien minuten later een boterham met kaas, en weer tien minuten later een paar augurken of wat zoute koekjes, mmmmmm, en een half uur later weer.....ja wat zal ik nu weer eens nemen......

Hele dagen werden gevuld met een hongerig (dacht ik) gevoel heen, en met een hand vol lekkers weer terug naar mijn schrijftafel lopen als ik thuis was, en ik werd natuurlijk steeds maar dikker en dikker.
Tot dat ik op een gegeven moment zo de balen van kreeg, dat ik tegen mijn partner zei; Nu ga ik echt afvallen, ik ben het spuugzat!

Ik beloofde hem, en ook mijzelf natuurlijk en ik zou er beter aan doen om nu te schrijven dat ik het eerst met mezelf had afgesproken, maar zo was het nu eenmaal niet. Ik zei dus dat ik op mijn vakantieadres, waar ik de gehele maand augustus zou zijn, van 94 naar 80 kilo zou gaan afvallen, zodat ik slank en fit weer thuis kon komen. Een uitdaging dus waar ik veel zin in had!
Zo gezegd, zo gedaan, en met iedere dag uitputtend jakkeren op de hometrainer en een dieet als van een kluizenaar, vlogen de kilo's er af. Echt, iedere twee dagen wel zo ongeveer een kilo.

Nou en toen was bijna de laatste dag van augustus en ik zou twee dagen later naar huis terug gaan, bijna 14 kilo lichter! Het was me gelukt!!! Knap He?
En het vreemde was dat ik in die tijd niet zo sterk merkte dat branderige gevoel er was, ik werd er niet door afgeleid. Ik was wel emotioneler en in het algemeen rusteloos, maar ik wijdde dat aan het extreem snelle afvallen.
Maar ik heb op een gegeven moment toch maar even met een orthomoleculair arts gebeld, en die vroeg mij of mijn huid ook geel was. Dat was naar mijn mening niet het geval, maar ik kon het niet zo goed herkennen omdat door de zomerzon mijn huid natuurlijk al niet meer wit was. Toen ik mezelf echter in de spiegel keek, zag ik dat het oogwit niet geel, maar GROEN gekleurd was. Ik leek de ''Hulk'' wel!....
Vanaf dat moment is mijn leven 180 graden gedraaid.

Onderzoeken die hebben snel plaatsgevonden in het vakantieland, en direct terug naar Nederland, wezen uit dat ik een kwaadaardige vorm van kanker had. De galwegen waren omkranst door tumorcellen en verstopten de doorgang bij de Pancreaskop. Deze was niet aangetast, alleen vergroot maar de lever was voor 70 per cent verkankerd.
Er waren geen methoden en geen behandelingen voorhanden, en ik was dus zogezegd opgegeven. Ik zou niet lang meer te leven hebben.

Echter toen ik van mijn vakantieverblijf mijn huis binnenstapte met de eerste zeer verontrustende voorlopige uitslag, lag daar separaat van een stapel post, een nummer van het tijdschrift ''ODE'', direct in het zicht, op de keukentafel voor mij. Een opvallend, in de rechter bovenhoek van een cover, stond de zin: VACCIN TEGEN KANKER_ Het succes van oncoloog Robert Gorter (Ode Nr.89-Sept 2006)
Het betrof een alternatieve methode om kanker te helpen genezen. De behandelmethode was ontworpen door een Nederlandse arts die in eigen kliniek in Duitsland werkt omdat hij in Nederland, plat gezegd, ''geen poot aan de grond'' kreeg. Ik moest dat artikel blijkbaar gewoon als eerste zien op het moment dat ik, met mijn reistas en die map met de vreselijke mededeling, mijn huis binnenkwam!

Toen kwam de goddelijke voorzinnigheid mij te hulp.

Ik beelde dezelfde dag nog mijn uitgever om mijn situatie te vertellen, en ze kwamen meteen in actie. Ze vertelde dat er ''toevallig'' een week daarvoor een manuscript bij de redactie binnen was gekomen van een auteur, Henk Trentelman genaamd, die behandeld was in de kliniek van Dr. Robert Gorter en door zijn behandelmethode genezing gevonden had.Hij had het over het fenomeen kanker en hoe je daar mee om kunt gaan, een boek geschreven met de titel: ''Voor en na de diagnose". Voor verdere informaties kijken op de website: www.voorennadediagnose.nl

De uitgeefster zou hem bellen en in kennis stellen van mijn situatie.Wat een ongelooflijke 'toevalligheid'', deze samenloop van omstandigheden, nietwaar?!
Afijn, deze auteur mailde mij dezelfde avond nog, dat hij zich er meteen voor zou inzetten om zo snel mogelijk een afspraak voor mij te regelen met Dr. Gorter.
En fantastisch, hij heeft er voor gezoogd dat ik binnen een week een eerste gesprek kon hebben met Dr. Gorter.

Dr. Gorter vertelde mij tijdens het eerste gesprek dat hij mij geen enkele garantie kon geven, gezien het stadium waarin de tumoren zich reeds ontwikkeld hadden. Wel kon er, wanneer de therapeutische behandelingen bij mij zouden aanslaan, wat ook niet in ieder geval vanzelfsprekend was, de levensduur verlengd worden en de kwaliteit van het leven positief beïnvloed worden.
Er zouden in totaal 26 behandelingen plaatsvinden, in de eerste drie maanden van de behandeling twee maal in de wek. en daarna werd de behandelfrequentie langzaam teruggebracht tot, uiteindelijk een maal in de vijf jaar, ter controle.

De behandelingen sloegen bij mij zo goed aan en ik voelde mij reeds na de eerste paar behandelingen zo goed en energiek, dat ik om een tussentijdse CT heb gevraagd.....

Waarom?..... Dat heb ik mijzelf later ook afgevraagd. waarom vroeg ik om een tussentijdse CT scan in dat ziekenhuis in Keulen?
Het zou veel meer voor de hand gelegen hebben, na die catastrofale uitslag van de CT scan van (toen de tijd) 4 maanden geleden, dat ik juist angstig zou zijn voor weer een nieuwe scan, maar....het moest zo zijn, want en nu komt het grote wonder..... De CT scan op eigen verzoek werd gemaakt, en....daarop was geen enkele tumorcel meer in de lever te zien!!!!!!
Daarna is er voor de zekerheid nog bloed afgenomen om de levervoorwaarden te meten, en ook die waren goed!

Waarschijnlijk heeft u zich aan het begin van het verhaal afgevraagd waarom ik zo enigszins laconiek schreef over deze afschuwelijke geschiedenis, maar nu begrijpt u waarschijnlijk dat ik alleen maar kon omdat ik zo onvoorstelbaar blij ben en dankbaar ben dat mij dit wonder van genezing mocht overkomen.

Overigens wordt de behandeling volgens schema nog gewoon voortgezet en afgemaakt want kanker is nu eenmaal een sluipmoordenaar, en tussentijds de behandelingen stopzetten, ook al krijg je zo'n onwaarschijnlijk goede uitslag, kan een risico inhouden.


Het inzicht


Zoals alles in het leven zijn er altijd meerdere factoren die tot een resultaat leiden. En laten we eerlijk zijn....Moet ik niet alleen heeeeel dankbaar zijn dat ik sowieso nog leef, en mij bovendien zo gezond en energiek voel?! Ik ervaar dit echt als een groot wonder!

Belangrijk te weten!

De gezonde-niet chemische behandelmethode tegen kanker die in het MCC, de kliniek van Dr.Gorter uitgevoerd worden, tot op heden door de Nederlandse verzekeraars niet vergoed!
Dit ondanks de steeds luider wordende protesten uit de Nederlandse samenleving, omdat de gecombineerde behandelmethoden, zoals prof. Gorter die heeft ontwikkeld, in Nederland niet worden toegepast, en men wanner men voor dit type behandelingen wenst te kiezen, genoodzaakt is daarvoor naar Duitsland uit te wijken.


Het telefoonnummer vanuit Nederland is:0049.221788.6301


Harm Wagenmakers


Op zondag 27 mei van 12.00 tot 13.00 uur en zondag 10 juni van 16.00 tot 17.00 uur zijn er op Helpnet (internet uitzending programma van Flieges Welt) twee uitzendingen over Dr. Gorter en het Keulse model voor de behandeling van kanker.
Hierin vertel ik over mijn genezing van kanker door deze methode.

Het keulse model:

http://www.cologne-model.com/

http://forum.kwfkankerbestrijding.nl/viewtopic.php?t=1904&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=33f5a13fb7da696c974e61f4b97091c4

http://www.kanker-actueel.nl/index.asp?blz=an_al.dendritische-celtherapie&nieuws=59

http://www.indrasurya.nl/index.php?rubriek=22&artikel=306

Bron: Harm Wagenmakers

Bron: Verwachting