Alles mag blijkbaar, in de 'war' on coffeeshops

Za 10 Maart 2007 22:08 | Frank | 4216 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het CDA heeft een digitale kliklijn geopend voor coffeeshops in de buurt van scholen. Lukt het ook om de lokale partijafdeling aan te melden als coffeeshop?

In het regeerakkoord staat dat coffeeshops ‘bij scholen’ gesloten worden. Het CDA biedt bezorgde burgers nu al een mogelijkheid om actie te ondernemen. Op de website www.wietvrij.nl  kunnen coffeeshops worden aangemeld die op minder dan een halve kilometer van een school verwijderd zijn.

Inmiddels zijn er op de site verschillende Amsterdamse coffeeshops aangemeld, waaronder De Graal op de Albert Cuyp, Los Angeles aan de 3e Oosterparkstraat, de Kade op de Stadionkade en Rusland - inderdaad, aan de Rusland.

Nieuws uit Amsterdam vermoedt dat lezers benieuwd zijn of het ook mogelijk is om het lokale CDA als coffeeshop aan te melden. Op zich is dat nog niet eens zo’n heel raar idee, aangezien de partij zich in het centrum liet aanvoeren door Michael Veling, zelf eigenaar van een coffeeshop (ofwel ‘horecaondernemer’ zoals het CDA het noemde).

We namen de proef op de som. De procedure bestaat eruit om de namen en adressen van een school en een coffeeshop in te voeren, waarna de website de afstand berekent.

Het CDA houdt kantoor in de Stopera, dus het adres is eenvoudig: Amstel 1. Aangezien ‘CDA-fractie’ geen geloofwaardige naam is voor een coffeeshop, is dat veranderd in ‘De Groene Wolk’ - verwijzend naar de partijkleur van het CDA.

De volgende stap is lastiger: vind een school binnen een straal van 500 meter. De rooms-katholieke St. Antoniusschool zit net iets te ver weg.

Dit probleem kan echter worden opgelost door de rechtenfaculteit aan de Oudemanhuispoort als ‘school’ aan te merken; die ligt op 0,26 kilometer afstand van het CDA-kantoor. Een eerdere bezoeker van www.wietvrij.nl had dezelfde truc met de Oudemanhuispoort toegepast om coffeeshop Rusland aan te kunnen melden.

De CDA-website wil nu nog een e-mail adres weten, waarna een link wordt gestuurd om de melding te bevestigen. “Dit doen wij om misbruik van deze site te voorkomen”, aldus de toelichting.

Anonieme grappenmakers worden hierdoor waarschijnlijk afgeschrikt, maar nadat de procedure is doorlopen wordt de Groene Wolk keurig op de CDA-site vermeld. Nu is het afwachten hoe lang het duurt tot deze weer is verwijderd.

Het is toch niet te geloven. Dat deze Christelijke fundamentalisten nu ook al een "war" on coffeeshops is begonnen. Om deze CDA het maar eens via hun eigen boek duidelijk te maken geef ik u Genesis 1:12 "En de aarde bracht voort grasscheutjes, kruid zaadzaaiende naar zijn aard, en vruchtdragend geboomte, welks zaad daarin was, naar zijn aard. En God zag, dat het goed was."

bron: http://www.nieuwsuitamsterdam.nl/2007/03/coffeeshops.htm

Bron: Zie artikel

Reacties

  christenfundamentalisten

  Zo 11 Maart 2007 00:35 | Frank |

  Dit zijn enge bedenksels van lelijke christenfundamentalisten, die ooit het huwelijk hebben verzonnen om iemand na de eerste zoen levenslang te kunnen gijzelen. Met alle gevolgen van dien. De westerse hetero wordt steeds radelozer. Het uitmoorden van je volledige Vinexgezinnetje is al een trend.


  Vroeger was iedereen vrij en blij in de liefde, maar sinds de christenen de beschavingsregels gingen bepalen ging het mis. Zouden alle christenen de helft van hun bijbel niet moeten verscheuren omdat dit boek aanzet tot ondraaglijk geestelijk en lichamelijk lijden? 


  Uit de column van Youp van 't Hek


  The power of Nightmares

  Zo 11 Maart 2007 01:18 | Frank |

  Kidstoned

  Zo 11 Maart 2007 01:26 | Frank |