Madonna bereidt zich voor op het einde der tijden

vrijdag 3 maart 2006 11:44 | Frank | 2163 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Madonna bereidt zich goed voor op het moment dat het einde der tijden daar is. Madonna wil een huis kopen in het Israëlische dorp Rosh Pina, waar volgens het Kabbala-geloof de Messias terugkeert als het einde der tijden is gekomen.


Studiecentrum
Vertegenwoordigers van de ster hebben contact gelegd met de eigenaresse van een huis dat Madonna op het oog heeft. Ze wil het gebouw renoveren en er een studiecentrum voor mystieke joodse teksten in vestigen.

Kabbala
Madonna is sinds september 2004 aanhangster van de Kabbala-leer. Ze heeft kortgeleden besloten zich Esther te laten noemen en viert wekelijks de sabbat.

Semtex girls
Ik weet niet of ze wel zitten te wachten op nog meer semtex girls in die regio.

Bron: RTL
Externe link: http://www.rtl.nl

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti