Zelfs Laura Bush wil andere president

zaterdag 14 januari 2006 19:21 | Frank | 3233 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Als het aan de vrouw lag kocht ze wiskas....

O nee dit sprookje begon anders 

Als het aan de vrouw van de Amerikaanse president George W. Bush ligt, is één van de volgende presidenten een vrouw. Dat heeft ze gisteren gezegd na het bezoek van de Duitse Bondskanselier Merkel. Laura Bush zou graag binnen enkele jaren een vrouw plaats zien nemen in het Witte Huis.


De enige vrouw die nu vaak genoemd wordt, is Hillary Clinton, de vrouw van oud-president Bill Clinton. Maar zij is natuurlijk wel een democraat. "Natuurlijk hoop ik op een Republikeinse presidente, het liefst Condoleezza Rice, die is geweldig", zei Laura. Minister Rice zelf heeft nog geen enkele ambitie in die richting uitgesproken.

Beide dames hebben toevallig volgende week een uitje. Ze gaan dan samen naar de inauguratie van de eerste vrouwelijke president van Afrika. Dat is Ellen Johnson-Sirleaf van Liberia.


George en Laura Bush

Bron: FOK! (met een kleine aanpassing)
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh