De Mayakalender en 2012

Vr 13 Januari 2006 21:28 | Innercircle | 13291 keer bekeken | 1 reactie | 5 x aanbevolen | Artikel voorlezen

1. De Mensheid en de planeet Aarde gaan op dit moment door een enorme bewustzijnsverruiming en verandering in waarneming van de werkelijkheid.

2. De Maya beschaving in Centraal Amerika was en is de meest geavanceerde met betrekking tot de
tijdwetenschap. Hun hoofdkalender is de meest accurate van deze planeet. Er is nog nooit een fout opgetreden. Ze hebben zelfs 22 kalenders in totaal die vele tijdcyclussen van het Universum en het Zonnestelsel bestrijken. Sommige van deze kalenders moeten nog bekend gemaakt worden.

3. volgens de Maya kalender eindigde de vijfde wereld in 1987. De zesde wereld start in 2012. Dus op dit moment zitten we eigenlijk in een tussenwereld. Deze tijd wordt de 'Apocalyps' of openbaring genoemd. Dit betekent dat de Waarheid zal geopenbaard worden. In deze tussentijd is het ook nodig dat we ons door onze eigen problemen werken, zowel individueel als collectief.

4. De 6e wereld is volgens de Maya’s nog onbeschreven. Dat betekent dat het aan ons is, als medeschepers, om de nieuwe wereld en de nieuwe beschaving die we wensen te creëren.

5. De Maya’s voorspellen ook dat tegen 2012:
- we over een heel nieuwe technologie zullen beschikken dat verdergaat dan degene die we nu kennen.
- we het concept tijd en geld zullen overstijgen.
- we de vijfde dimensie binnengaan nadat we eerst de 4e hebben gepasseerd.
- de aarde en het zonnestelsel galactisch gesynchroniseerd zullen worden met de rest van het Universum.
- ons DNA zal geüpgraded zijn (of gereprogrammeerd). "Iedereen op deze planeet muteert. Sommige bewuster dan anderen, maar iedereen ondergaat het." - Extraterrestrial Earth Mission.

6. In 2012 zal het plan van ons zonnestelsel weer op 1 lijn getrokken worden met het plan van onze Melkweg. Deze cyclus heeft 26.000 jaar geduurd. Virgil Armstrong beweert ook dat nog 2 andere galaxies tegelijkertijd zullen op 1 lijn getrokken worden. Een echt galactisch evenement!

7. De tijd is aan het versnellen. Duizenden jaren lang was de Schumann Resonantie oftewel de hartslag van de aarde 7.83 cyclussen per seconde. Het leger gebruikte deze SR als een erg accurate referentie. Maar sinds 1980 is deze resonantie langzaam aan het stijgen. Op dit moment zit hij al aan
12 cyclussen per seconde. Dit betekent dat de dagen nu nog maar 16 uur duren, in plaats van 24 uur.

8. Tijdens de Apocalyps of de tussentijd zullen veel mensen door enorme persoonlijke veranderingen gaan. Er zullen veel en gevarieerde veranderingen zijn. Het is allemaal een deel van hetgeen waarvoor we hier naartoe zijn gekomen om te leren en te ervaren. Voorbeelden: relaties die eindigen, verhuizingen, van job veranderen of stoppen met werken, verandering in gedrag en denkwijze...

9. Op elk moment maken we kleine en grote beslissingen. Elke beslissing is gebaseerd op LIEFDE of ANGST. Kies voor liefde, volg je intuïtie, niet je verstand. Volg je passie en dat 'brandend gevoel van verlangen'. Volg de stroom.

10. Gedachtevormen zijn erg belangrijk en hebben veel invloed op je dagelijkse leven. We creëren onze realiteit met onze gedachtevormen. Als we altijd negatief denken, dan trekken we dat ook aan. Als we positief denken, dan zullen we ook positieve mensen en gebeurtenissen aantrekken in ons leven. Wees je bewust van je gedachten en verwijder elke onnodig negatieve of oordelende.

11. Wees je bewust van het feit dat de media gecontroleerd wordt door enkelen. Gebruik je onderscheidingsvermogen. Zoek de verborgen agenda's. Waarom wordt bepaalde informatie verspreid? Wat is 'hun' agenda? Is het een geval van "probleem-reactie-oplossing"? Creëren 'zij' een probleem zodat 'wij' reageren en om een oplossing schreeuwen en bieden 'zij' dan daarna 'hun' oplossing aan? Onthoud dat de oplossing die zij bieden hetgeen is wat zij in de eerste plaats wilden!

Belangrijke punten te onthouden tijdens de veranderingen tot 2012:

1. Houd altijd contact met de bron van al het leven. De creatieve energie van het Universum. De Allerhoogste.
2. Vertrouw op je gevoel en intuïtie.
3. Help mensen hun angsten te overwinnen door de positieve effecten van de komende veranderingen uit te leggen.
4. Help mensen hun zelfvertrouwen te verbeteren en om hun leven weer meester te worden. Help ze hun eigen macht te hernemen.
5. Laat de negatieve krachten ons niet verdelen (verdeel en heers).
6. Herinner je wie je bent. De meesten van ons zijn oude zielen. We zijn spiritueel meer geavanceerd dan de regressieve duistere buitenaardsen (Greys, Reptielen, Draconians). Wij bezitten creativiteit, seksualiteit, sensualiteit en liefde voor onszelf en anderen.
7. Onthoud dat we allen hier zijn om te leren en om ons karma in te lossen. Elk persoonlijk pad is uniek.
8. Onthoud dat ieder zijn realiteitsbesef/wereldbeeld verschilt. Oordeel niet.

9. Laat elke beslissing die je neemt, gebaseerd zijn op liefde en niet op angst.Verwachtingen :

a. Er zullen grote veranderingen optreden met betrekking tot maatschappij, het weer en jezelf. Dit is niet per se negatief, maar spannend, want deze veranderingen leiden ons naar een nieuwe galactische samenleving die op punt zal staan in 2012.
b. Een officiële aankondiging van contact met buitenaardsen.
c. Er zal een stijging zijn in het aantal aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en overstromingen. Dit is Moeder Aarde die zichzelf zuivert.
d. Er zal in de volgende jaren een enorme machtsstrijd komen tussen het leger, de geheime overheid/de Nieuwe Wereld Orde/Illuminati/Vaticaan en sommige buitenaardsen.
e. Het banksysteem zoals we het kennen zal instorten. De Maya kalender voorspelt dat we boven het concept tijd en geld zullen stijgen.
f. Er is de mogelijkheid tot een valse Terugkeer van Jezus Christus, in scène gezet door de regressieve Grey buitenaardsen. Ze zullen dit doen door enorme hologrammen te projecteren in de lucht. Het doel is ons te verdelen en om ons af te leiden van hun echte agenda. De Terugkeer is eigenlijk een proces in elk van ons, in elk van ons zal Christus weerkeren.
g. Sommigen zullen 'uitchecken' te wijten aan hun onvermogen om met de nieuwe hogere spirituele frequenties om te gaan. Dit is hun vrije keuze.
h. Alle nieuw geboren kinderen zullen waarschijnlijk telepathisch begaafd zijn vanaf de geboorte. Ze zullen hoogst intelligent zijn, enorm intuïtief en ze zijn de spirituele leiders van de toekomst.


Mogelijke (fysieke effecten) van de veranderingen:

* Migraine, hoofdpijnen en vermoeidheid
* Elektrische gewaarwordingen in de ledematen en in de ruggengraat.
* Spierkrampen
* Griepsymptomen
* Intense dromen
* Het menselijke lichaam zal gevoeliger worden als gevolg dan de nieuwe vibraties.
* Het fysieke lichaam is al aan het veranderen. Je lichtlichaam wordt gecreëerd en geactiveerd.
* We evolueren weer naar een DNA van 12 strengen in plaats van de 2 die we nu maar hebben
* We worden intuïtiever en onze healing capaciteiten verbeteren
* Alle 'plagen' van de jaren 90, zoals AIDS zullen verdwijnen

Bron: Lotusflower

Reacties

  Hoezo: tijd gaat sneller?

  Za 2 Februari 2008 22:18 | johfroh |

  Ik las bovenstaand artikel, over 2012 en de Mayakalender, waar de volgende alinea in staat:

  "De tijd is aan het versnellen. Duizenden jaren lang was de Schumann Resonantie oftewel de hartslag van de aarde 7.83 cyclussen per seconde. Het leger gebruikte deze SR als een erg accurate referentie. Maar sinds 1980 is deze resonantie langzaam aan het stijgen. Op dit moment zit hij al aan 12 cyclussen per seconde. Dit betekent dat de dagen nu nog maar 16 uur duren, in plaats van 24 uur. "

  Maar mijn vraag is dan: hoezo een dag is nog maar 16 uur? Er kan immers nog steeds 8 uur geslapen worden, 1 uur gedoucht en ontbeten worden, 1/2 uur OV of reizen, dan 8 uren gewerkt worden, weer 1/2 uur OV of reizen; daarna 1 uur ontspannen worden, 1 uur gegeten en en 1 uur opgeruimd + afgewassen worden, waarna er voor bedtijd nog 3 uur over is voor hobby, studie, TV, muziek of uitgaan enz.

  Volgens mij zater er vroeger net zoveel uren in een dag als nu? De wekker tikt nog hetzelfde en springt pas weer op 0 als er 24 uren voorbij zijn, en geen 16 ! Graag reactie?

  Fiona