Googlen met Robbert van den Broeke

Wo 28 December 2005 18:12 | Frank | 3483 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Volgens hoofdredacteur Rob Nanninga van het blad Skepter is RTL-medium Robbert van den Broeke een bedrieger, die zijn informatie met Google van het internet vist.

Op 18 december was te zien hoe Van den Broeke met Irene Moors op bezoek ging bij Corrie, wier man zelfmoord had gepleegd. Hij heette Arno en was cameraman bij RTL4. Niemand begreep waarom hij uit het leven was gestapt. Hij had geen afscheidsbrief achtergelaten. Robbert beweerde dat Arno "op" was en nu "in het licht" vertoeft. Daar werden we niet veel wijzer van. Aan het einde van de sessie werd Robbert echter plotseling opmerkelijk nauwkeurig:

"Er is nog iets heel belangrijks wat ik moet zeggen. Arno en jij kennen mekaar ook uit een ander leven. Jullie zijn heel diep met mekaar verbonden. Misschien heb je dat zelf ook al wel eens gevoeld, maar dat is wel zo. En ik moet daar iets van zeggen. Het is belangrijk ook ter verwerking van dit, om ook dit los te laten. Er komt iets van een jaartal door. 1793 en 1823. In die tussentijd heb jij geleefd. In dat leven ben je ook niet zo heel oud geworden. Een jaar of 30 of zo. Er komt een heel verhaal bij mij binnen. Het was hier in Nederland. Coevorden krijg ik door. Jouw naam was Hillegien. Je heette Hillegien. Hellegien. Hillegien hoor ik. Hillegien. Ik krijg een achternaam bij jou door. Mogelijk iets van Rozenboom of Rozeboom. Jij heette Rozeboom toen. En jij leefde toen al samen, er komt heel duidelijk een naam, iets van Luwert, Luwert, die naam hoor ik. En er is iets met 7 maart. En er is iets met 7 augustus in dat leven. Ik heb zo'n gevoel dat je dus met deze partner eigenlijk in dat leven hebt geleefd. Vlak na het huwelijk in dat leven ben jij overleden. In datzelfde jaar. Je bent toen getrouwd en eigenlijk datzelfde jaar, ik heb zo'n gevoel in augustus, ben jij overleden. Jouw man was toen bezig, of iets met... Ik krijg een beroep door. Trapper of trap... Ik weet niet wat dat betekent. Trapper of genverbrander of genverbranden. Ik weet niet precies wat dat betekent."

Skepter-hoofdredacteur Rob Nanninga is met deze informatie aan de slag gegaan en vond inderdaad Hillegien Rozeboom die overeenkomt met de vrouw die Van den Broeke beschrijft. Hillegien was getrouwd met een zekere Lubbert die echter geen genverbrander was maar genever-brander.

Op de website waar Lubbert wordt genoemd is echter een spelfout gemaakt en die sukkel van een Van den Broeke heeft dat dus gewoon overgenomen...
Bron: FOK!

Reacties

    Goh dat ie dit niet aan had zien komen

    Wo 28 December 2005 18:13 | Frank |

    Benefit of the doubt...

    Do 29 December 2005 00:39 | Innercircle |

     aah ik weet t niet hoor...die Skepter slaat de plank soms ook mis volgensmij...