Op koolzaad naar China, en weer terug

vrijdag 22 september 2006 10:44 | Frank | 2766 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Sander en Johan zijn terug; u kent ze ook wel als de koolzaadjongens uit eerdere uitzendingen van RTL. Zij zijn met een grote jeep op koolzaad van Leeuwarden naar Peking gereden. Dit om een schoner milieu te promoten.

Eind januari vertrokken ze, en in mei bereikten ze Peking. Om een beetje bij te komen van deze bijzondere, maar vooral lange reis, plakte ze er nog een vakantie aan vast. Vandaar dat ze nu pas terug zijn in Nederland. Hun missie is in ieder geval geslaagd. Want vandaag werden ze hartelijk ontvangen door de heer Van Geel, de staats-secretaris van milieu.

Hier een vieo van de terugkomst

Bron: RTL
Externe link: http://www.rtl.nl

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.