Bhutto zei dat Osama Bin Laden vermoord is door Omar Sheikh.

Wo 13 Februari 2008 17:25 | Frank | 4695 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op 2 November 2007, twee weken na de eerste aanslag op het leven van voormalig Pakistanse President Benazir Bhutto, sprak de interviewer David Frost over haar plannen voor Pakistan, de mislukte aanslag en haar gevoel over de samenwerking met de huidige President Perez Musharraf. Deze video laat een heel ander licht schijnen op haar dood. Kijk de video.

Dit interview met Benazir Bhutto was op Al Jazeera te zien (opgenomen begin november 2007), in deze video zegt ze dat Osama Bin Laden is vermoord en door wie dat is gedaan. Dit is te zien en te horen op tijdstip 2:14: Het vreemde aan het geheel is dat de interviewer die de scoop van de eeuw heeft, niet op deze opmerking ingaat. Is dit a no-go area?

Hetzelfde interview is te zien bij de BBC, maar daar is precies dat stukje weggeknipt.

De passage staat op de BBC link van 4:40 tot 5:10. Om precies te zijn, op 5:02 zou dat zinnetje over Bin Laden moeten komen, maar dat is dus weggeknipt.

Op zaplog is al actie ondernomen richting de mainstream media.
Wordt het tijd om deze leugen gelijk naar buiten te brengen en alle media van dit feit op de hoogte te gaan stellen? Graag jullie reakties hoe erover gedacht wordt! De NOS, RTL4, SBS en ANP zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Eens kijken hoe betrouwbaar de Nederlandse media is.

bronnen:

Zaplog

News Hounds (they watch fox news, so you don't have to.)

BigBrotherCompany

Bron: BBC / zaplog / news hounds