Mijn brief aan Jan Marijnissen

Za 5 Januari 2008 00:23 | louise | 6106 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Beste Jan Marijnissen,

 

Sinds kort ben ik zelf ook lid geworden van de SP! Vanzelfsprekend volg ik tegenwoordig allerlei nieuws van en over de SP en natuurlijk ook over U zelf, als onze politieke voorman, met extra aandacht. Onlangs kwam mij het hieronder opgenomen artikel uit Ravage Digitaal onder ogen. (zie 07-12-07)
Marijnissen fan van chistenfundamentalist Kuyper  Daarin wordt vermeld, en bij controle op internet bleek dat te kloppen, dat U in een Comité van Aanbeveling bent gaan zitten voor het plaatsen van een standbeeld van de Anti-Revolutionaire en christen fundamentalist Abraham Kuyper in Maassluis!
Dit roep bij mij vraagtekens en bevreemding op die ik nu bij U neerleg, ik begrijp dit werkelijk niet.

Ter verduidelijking nog even het volgende; op de website http://www.stichtingmonumentabrahamkuyper.nl/Nieuws.htm#comite
is expliciet terug te vinden dat Wouter Bos van de PvdA voor de "eer" om ook lid van worden van dit Comité van Aanbeveling heeft bedankt en de initiatief nemers alleen veel succes heeft toegewenst. Waarom heeft U, Jan Marijnissen, niet ook voor deze opstelling gekozen?? Kijk mijn oogmerk is niet dat, vanuit de SP, actief tegen gewerkt zou moeten worden dat zo'n initiatief plaatsvindt. Indien individuele mensen en/of bepaalde groepen in de samenleving zoiets willen laat ze hun gang gaan, dat is een kwestie van Vrijheid, ook voor ons als SP van belang.

Daarom vraag ik dan ook aan U wat doet U als voorman van onze partij, waarvoor de huidige en historische strijd voor Sociale Gerechtigheid gelukkig nog altijd zeer essentieel is, bij het promoten van deze anti-sociale oer conservatieve christen fundamentalist?? Welke motieven liggen hieraan ten grondslag?? Zelf kan ik ze niet bedenken en ik kan ook nergens op internet hierover een verklaring vinden niet van Uw zelf noch van de SP.

Hierbij verzoek ik U dan ook vriendelijk om Uw antwoord op bovengenoemde vragen en bevreemding!

 

 

Bron: Louise

Reacties

  Stem ook op dit artikel in Nu Jij!/huidige reacties

  Za 5 Januari 2008 15:52 | Richard_en_ |

  1 +1 door thoucrit 5 uur 42 minuten geleden

  Heb je die brief ook naar Marijnissen gestuurd?


  2 0 door luisa 5 uur 36 minuten geleden

  Natuurlijk heb ik de brief aan Jan Marijnissen jan@janmarijnissen.nl verzonden en hopelijk zal ik van hem ook binnenkort antwoord krijgen die ik natuurlijk op Nu jij zal plaatsen.


  3 +1 door Johan.13 5 uur 28 minuten geleden

  Red Jan Marijnissen van van zijn Gristelijke dwaalwegen steun deze reactie Klik Nu! Stem!!! Op dit bericht.


  4 -2 door Frankenstein 5 uur 4 minuten geleden

  Mijn magisch inzicht vertelt mij dat Jan Marijnissen, onder invloed van de Illuminati is gekomen en nu stelselmatig gedrogeerd rondloopt in Den Haag. Waardoor hij nu in het geheim, evenals Bush jr., een Herboren Christen (Born Again Christian) is geworden. Zijn geheime agenda is nu om binnen een aantal jaren de S.P. te laten fuseren met de Christen Unie. Let op mijn woorden ze hebben profetische kracht!


  5 +3 door Ignorant 43 minuten geleden

  Jan is 1 van de weinige politici -die nog moraal bezitten.En een mens van onbesproken gedrag is. Daar kan je bij de gevestigden steeds minder van op aan


  6 -1 door .Felddwebel. 37 minuten geleden

  Misschien moeten de woorden van Jan even wat gewogen worden. Als hij zegt dat Kuyper een standbeeld verdiend, heeft hij eigenlijk gelijk. Kuyper was degene die in 1903 de spoorwegstakingen wettelijk wilde verbieden. [ u weet wel, als uw machtige arm het wil, staat gansch het radarwerk stil..] Juist omdat Kuyper het wettelijk wilde verbieden, kwamen de eerste vakbonden van de grond en kon er als werknemer met een gezamelijk collectief een tegenmacht gevormd worden tegen de uitbatende werkgevers. Vanuit Jan zijn optiek verdiend dus Kuyper een standbeeld.


  7 0 door Nummer1 18 minuten geleden

  Deze onzinnige omkerings redenatie van "Feldwebel" komt op dezelfde gedachte uit indien iemand ( een verwarde neo-nazi dan natuurlijk) zou zeggen Hiltler verdient een standbeeld want dankzij zijn 12 jarige Actie ( van 1933-1945) heeft hij bereikt dat na de Tweede Wereldoorlog de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is aangenomen en de Verenigde Naties is opgericht. Dat er ondertussen door diezelfde Hitler onnoemlijk en ontelbaar veel ellende is aangericht daar zwijgt dat neo-nazi warhoofd dan over. Zo zwijgt Feldwebel over de grote sociale ellende die juist door die Abraham Kuyper is aangericht; neem eens de moeite om het door Luisa aangehaalde artikel in Ravage nou eens echt te lezen en te vatten! Nogmaals wat een warhoofd!


  8 0 door Johan.13 11 minuten geleden

  Opnieuw wil ik zeggen: Red Jan Marijnissen van van zijn Gristelijke dwaalwegen steun deze reactie Klik Nu! Stem!!! Op dit bericht.


  9 0 door k.lapvee 5 minuten geleden

  Lees ook: 'De vrienden van Jan Marijnissen'

  http://sptransparant.blogsome.com/2007/12/06/de...Voorspelling: antwoord krijg je niet.


  10 0 door .Felddwebel. 5 minuten geleden

  #7


  Dan snap je niet waar het over gaat. De opmerking van Jan is juist het ultime afzeiken van Kuyper. Als socialist roepen dat zo n man een standbeeld verdiend is toch juist fantastisch. Kuypers bereikte door zijn akties het tegenovergestelde van het doel wat hij voor ogen had. Daarom verdiend hij dus een standbeeld..


  Stem ook op het artikel in Nu Jij!

  Za 5 Januari 2008 15:52 | Richard_en_ |

  Hoi Louise

  Wo 13 Februari 2008 21:22 | markamel |

  Goede brief. Ik ben speciaal een website begonnen om dit soort brieven te publiceren.
  www.mijnbriefaan.nl

  wellicht kun je hiermee nog meer aandacht vragen voor deze kwestie,

  Gr Mark