Tikkende tijdbom.

Wo 16 Mei 2007 23:20 | Wouter ter Heide. | 2581 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen

Het heeft er alle schijn van dat president Bush denkt dat een nucleair Iran van de wereld een tikkende tijdbom maakt, die alleen onschadelijk gemaakt kan worden door een Amerikaanse preventieve aanval. Volgens mij maakt ‘elk’ nucleaire macht van de wereld een tikkende tijdbom. Deze zal nooit onschadelijk gemaakt kunnen worden door een preventieve aanval van een van de kernmachten, maar enkel door ‘alle’ kernmachten hun nucleaire speeltjes te ontnemen. Alleen daardoor is een mogelijke alles vernietigende nucleaire (wereld-)oorlog te voorkomen.
Wat dat betreft wordt het hoog tijd voor een ‘Wereldtop over Mondiaal Bestuur’, als uitwerking van het gegeven dat de mensheid in haar geheel één en ondeelbaar is. De wereldtop die gelijk een einde zal maken aan het oeverloze geleuter over een nieuwe Europese Grondwet.

Bron: Media.

Reacties

  NWO welkom??????

  Do 17 Mei 2007 09:37 | Actionman |

  Ik ben het niet met je eens. Helemaal niet zelfs.


  Wat jij bedoelt met "Wereldtop over modiaal bestuur" en het bijhorende verlies van souvereiniteit heeft veel ernstigere gevolgen.
  Het is namelijk precies wat de huidige machtselite de wereld probeert op te dringen, onder andere door internationale conflicten te blijven voeden, zoals je hierboven goed beschrijft.


  Als je dit onder de vlag van de VN/Navo wilt onderbrengen bedenk dan goed, deze organisaties zijn ook door de machtselite opgericht. De oprichting van de VN heeft zijn oorsprong in de CFR, dezelfde organisatie die verantwoordelijk was voor de Wereldbank en het IMF.


  Alle instellingen die aansturen op een totalitaire wereldbrede controlestaat zijn al in werking en hebben deze agenda op tafel.


  Het enige waar ze misschien op wachten zijn mensen zoals jij die een oplossing zien in een wereldtop over modiaal bestuur.


  Be carefull what you wish for, you might get it.....


  Reactie Nexus

  Do 17 Mei 2007 16:41 | Nexus |

  Omdat de illuminatie  1 overheid willen voor de hele wereld maar dit op voorhand onder en soort dwang willen bewerkstelligen is het idee ervan op zich helemaal niet verkeerd.


  Het gaat om de intentie die erachter steekt.


  ! overheid voor alle landen ter wereld, mits democratisch gekozen ( dus zonder stemcomputers ) en nauwkeurig geselecteerd ( dus niet vanuit de huidige machthebbers ) zou de wereldvrede kunnen bespoedigen.


  Wat echter ook een mogelijkheid is om dit te bereiken zonder alles samen te voegen maar wel met dezelfde ideologie erachter, een vredige op gelijkheid gebaseerde samenleving.


  Laten wij eens eerlijk zijn en ons afvragen hoe vrij je vandaag de dag bent in je keuzes?


  Als je in bijvoorbeeld Nederland geboren wordt heb je vrij weinig keuzes, je zult met 5 jaar naar school moeten die allemaal aangestuurd worden door de overheid, je zult belasting betalen en je zult moeten huren, kopen om een dak boven je hoofd te verkrijgen. Doe je hieraan niet mee beland je onherroepelijk op de straat. Hoeveel keuzes heb je? Je hebt alleen maar een vrije keuze binnen de dogma's die door overheden en instanties worden aangegeven, wij zijn absoluut NIET vrij om te doen en laten wat wij willen. Je ligt aan een financiele ketting en dat wil men graag zo houden.


  De mensen begrijpen gewoonweg hun eigen macht niet, stel iedere Nederlander zou vanaf morgen geen belastingen betalen en geen huur of hypotheeklasten, wat zouden ze dan kunnen doen? Niks, helemaal niks! Waarschijnlijk zou deze gedachte zich snel door Europa verspreiden en meer mensen aanzetten tot dezelfde ludieke daad en wellicht zelfs dat dit mondiaal overgenomen gaat worden op zeer korte termijn, het is enkel de angst voor represailles die de mensen maandelijks de rekeningen laat betalen, hoezo vrijheid.


  Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die dan roepen, maar wij hebben het zo slecht nog niet en dan kan ik niet anders dan deze mensen gelijk geven maar tegelijkertijd maakt het feit dat wij het beter hebben dan anderen het geen gegeven dat ons systeem klopt!


  aan nexus

  Do 17 Mei 2007 17:30 | Actionman |

  In een perfecte wereld doet de machtselite een stap opzij en laten zij hun NWO wens over aan de democratisch gekozen leiders.
  Helaas leven we in DEZE wereld en hebben we voor deze stap nog wel de nodige barieres.
  Maar natuurlijk, in de door jouw geschetste utopie van een vredige nieuwe wereldorde zonder oorlog, onderdrukking en machtsmisbruik zou ik ook graag willen leven..... maar dan is er nog veel werk te doen....