*update*Groningen heeft wereldnieuws- contact met andere dimensies (video rtl4)

maandag 12 maart 2007 09:21 | lil-eddy | 3826 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De frequentie/ energie gaat omhoog en doorbreekt op steeds meer plaatsen het ruimteschild van president Reagan . Universele/ buitenaardse contacten worden steeds meer gemeld. Niburu krijgt "Nu" de kans om dit via de normale mediakanalen zoals radio en tv naar buiten te brengen.

Schepen van o.a. Pleiaden, Sirius, Arcturius en uit het Centrale Zonnestelsel laten zich op dit moment wereldwijd zien. Het lijkt erop dat rondom Groningen na het Cosmic Trigger Event (17-10-2006), een Universele Verzamelplaats(Holding) is geworden. Afgelopen nacht is er weer van alles gebeurd in de driehoek Zuidlaren, Grijpskerk, Winsum en in Zandvoort. RTL4 in het land besteedt hier vanavond om 22.30 uur een paar minuten aandacht aan en praat met getuigen.

Deze drie minuten zijn overgebleven van het half uur durende interview. U begrijpt dat het voor ons frustrerend is om te zien wat het eindresultaat is geworden. Toch zijn wij RTL4 dankbaar en hebben naar aanleiding van de uitzending al weer nieuwe feiten binnengekregen
(red.)
Ik verzoek onze lezers/ bezoekers wanneer Niburu te zien of te horen is op radio en t.v, dit goed te volgen. De ontwikkelingen op onze Aarde en het aantal getuigen loopt dagelijks op. Wij van de redactie moeten ons nu concentreren op de berichtgeving over First Official Worldwide Contact in Nederland. Ik ben er van overtuigd dat elk land zijn eigen ontvangstcomite heeft.

Op dit moment houdt de ruimtevloot van de Galactische Federatie de magnetische velden van onze Aarde zo goed mogelijk onder controle met technieken die HAARP te boven gaan. Miljoenen ruimteschepen van klein tot kilometers lang bevinden zich op dit moment op posities rondom de Aarde om de mens bij te staan bij eventuele natuurrampen. Echter om hier gebruik van te kunnen maken dient de mensheid op de hoogte te worden gesteld van hun wereldwijde aanwezigheid. Onwetendheid kan veel onnodige ellende veroorzaken. De bemanningen van deze ruimteschepen lijken in vele opzichten op ons maar hun kennis gaat de onze ver te boven en komen in liefde.

Door dit wereldwijde contact krijgen wij een andere kijk op ons leven en beseffen we dat zaken per direct in het positieve dienen te veranderen. Meer nieuws volgt via tv, radio en uiteraard niburu.nl.

Door deze ontwikkelingen zijn we per direct meer hulp nodig in Zuidlaren en willen een constante bezetting op ons Universeel plekje. De constante stijging van bezoek, telefoontjes, e-mails en afspraken is door ons team niet meer te verwerken. Diegene wiens gevoel nu zegt, hierop te reageren mailt even naar onze redactie.

Bron: niburu.nl
Externe link: http://www.niburu.nl