Buitenaardse invasie in Helmond? Nee toch niet,,

Do 11 Januari 2007 22:49 | Frank | 6157 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen

Bij Helmond zouden UFO's achtervolgd worden door de luchtmacht. Dit melden verschillende inwoners van die stad en omgeving. Ooggetuigen zeggen hoe ze straaljagers een UFO zien achtervolgen. Op 9 januari werd er al uitzonderlijke luchtmachtactiviteit gemeld. Ook in Tilburg en omgeving is er veel activiteit. "Ik zie de lichten van de straaljager heel scherp, en je ziet dan dat ze ontzettend hard gaan. Mijn zus in Lieshout merkte het ook al op", zegt een getuige.

Deze nacht zijn er vreemde UFO-waarnemingen bij Helmond geweest. "Vanavond en vannacht zijn hier doffe dreunen en langdurige zoemen te horen geweest. De grond trilde op gegeven moment zelfs. Ik ben toen even buiten gaan kijken maar zag niets, en snel het was weer stil. Na een minuutje binnen te zitten begon het weer. Zeer vreemd . Ik weet zeker dat 't uit de lucht kwam. Verder waaide het ook erg hard. Ondanks dat hoorde ik die zoem en voelde ik de grond trillen. soms heel lang.", aldus een inwoner van die plaats.

De politie in Helmond kreeg gisteren rond vijf uur volgens een website veel ufo-meldingen binnen. "Gisteren rond 5 uur zijn er hier in Helmond en omgeving vele ufo-meldingen binnen gekomen bij de politie, ze omschreven allemaal hetzelfde. Het zou een grijs/wit object zijn geweest met een ovale vorm die hier rondvloog en verdween. Daarom vlogen die F-16's steeds over hier in helmond", aldus een geinformeerde bron.

Een ooggetuige vertelt: "Het was donker om 10 voor 8, en boven de visvijver, zo'n 300 meter daarboven vloog iets steeds in cirkels dacht eerst aan een straal jager maar ik hoorde geen geluid. En er kwam veel licht vanaf. Later verschenen de straaljagers".

Gisteravond telde een ooggetuige maar liefst 26 gevechtsvliegtuigen die zich tegelijkertijd in de lucht bevonden. Ooggetuigen die de legeraanval tegen de UFO's bij Helmond hebben gezien, worden verzocht zich te melden voor een televisie-interview.

Wil je als ooggetuige op TV verschijnen, neem dan contact op met BNN TV. Deze is in samenwerking met GeenStijl op zoek naar ooggetuigen van de UFO-jacht boven Helmond van afgelopen dagen.

Neemt contact op met Floor van der Kempen van BNN (020-6363613) of Rutger Castricum van GeenStijl ( rutger at geenstijl.nl ). Het is belangrijk dat u contact opneemt, zodat er meer duidelijkheid ontstaat.

Ik woon zelf in Deurne en heb wel opgemerkt dat er enorm veel straaljagers over vlogen, maar ik heb geen ufo gezien

Bron: xerson.nl

Reacties

  UFO

  Do 11 Januari 2007 17:12 | louise |

  Jammer dat je geen ufo heb gezien  Ik heb er een keer een gezien en dat is zo'n overweldigende ervaring dat ik dat nooit meer zal vergeten, het blijft op een onuitwisbare wijze op je netvlies gebrandt.


   Hopelijk krijg je weer een kans!


   


   


  Toch geen ufo....

  Do 11 Januari 2007 22:40 | Frank |

  Oefenen noodzakelijk
  Avondvliegen 2007

  avondvliegprogramma van Vliegbasis Volkel voor de eerste helft van 2007 wordt met ingang van maandag 8 januari 2007 opgestart en duurt tot donderdag 15 maart. Vanaf 8 januari vindt het vliegen bij duisternis in de regel plaats van maandag- tot en met donderdagavond. Het avondvliegen concentreert zich in de periode van de wintertijd en is noodzakelijk omdat vliegers getraind moeten worden hun missies ook bij duisternis te kunnen uitvoeren.


  In de avond vliegt er slechts één wave en vinden er in principe geen late starts plaats. Voor de invulling van het avondvliegen is kolonel Schnitger, commandant vliegbasis, afhankelijk van externe factoren als beschikbaarheid van het luchtruim (vooral boven zee) en medegebruikers van datzelfde luchtruim. Om die reden wordt in nauw overleg met de afdeling luchtverkeersbeveiliging in Nieuw-Milligen en collega’s van Vliegbasis Leeuwarden een programma samengesteld dat aan de behoefte van beide bases invulling geeft.

  In april 2007 wordt Vliegbasis Volkel ook onderworpen aan een nationale en een internationale inspectie, de zogenoemde CLSK-Inspectie en een Opeval. Tijdens deze twee oefenweken wordt ook
  ‘s avonds gevlogen. Na goed gevolg voldoet de vliegbasis weer aan de strenge eisen van het Commando Luchtstrijdkrachten en de NATO als Reaction Force.

  Avondvliegprogramma eerste helft 2007 op een rij: 1. Avondvliegen vanaf maandag 8 januari 2007, meestal van maandag- tot en met donderdagavond.
  2. Einde avondvliegen in week 11, donderdag 15 maart.
  3. Op dagen waarop in de avond wordt gevlogen, wordt overdag vanaf ongeveer 10.30 uur zeer beperkt gevlogen. De meeste vluchten vertrekken dan later in de middag en in de vooravond.
  4. Het vliegen vindt plaats in de periode van de wintertijd, hierdoor wordt vroeger in de avond gestart.
  5. Landingstijden in principe vóór 22.00 uur.
  6. In week 1, 5, 8, wordt ‘s avonds niet gevlogen.
  7. Op alle overige doordeweekse dagen wordt alleen overdag gevlogen.
  8. Door wijziging van (operationele) verplichtingen kan altijd van bovenstaande planning worden afgeweken.

  Informatie Voor informatie of vragen kunt u terecht bij de Staf Voorlichting Vliegbasis Volkel, bereikbaar onder telefoonnummer 0413-276601. Verdere informatie is tevens te vinden op de website van Vliegbasis Volkel


  http://www.luchtmacht.nl:30280/volkel/operatiesenoefeningen/oefeningen/Avondvliegen.html


   


  ufo

  Za 13 Januari 2007 08:27 | lil-eddy |

  zoals luisa ook al zei ik heb ook een keer een ufo gezien in mijn oude woonwijk (enschede)


  en het is iets wat je niet kan en wil vergeten!!!