Het verzenden van een sonde naar ander universum

Wo 26 Oktober 2005 23:14 | Frank | 2446 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Het verzenden van een sonde naar ander iniversum door kunstmatige wormholes die met exotische kwestie wordt gestabiliseerd - geavanceerde vreemde technologieën in menselijke handen.

(Sending a probe to other universes through artificial wormholes stabilized with exotic matter â?? advanced alien technologies in human hands)

Het kan een droom zijn die uitkomt. Het kan betekenen dat wij een sprong maken van honderden of duizenden jaren in technologische vorderingen. Terwijl conventionele wetenschap en technologie vast zitten in het begrijpen van ons zonnesysteem, gaan sommige wetenschappers veel verder.

Sommige wetenschappers in diverse landen, die onder zeer geclassificeerde projecten bezig zijn met het creëren van kunstmatige wormholes die met exotische kwestie wordt gestabiliseerd. Het onderwerp blijft in theoretische fysische vorm maar sommige nemen het tot het ondenkbare niveau!

Deze militaire onderzoekwetenschappers verzenden sondes naar ander Heelal en Hyper-space door kunstmatige wormholes die met exotische kwestie wordt gestabiliseerd. Wormholes zijn klein en de sondes zijn klein experimenteel apparatenomgekeerde (reverse engeneered) dat van buitenaardse en geavanceerde beschavingen van de buitenrand van het Heelal wordt gebouwd, die in het geheim de aarde bezochten. In principe, zou een wormhole kunnen worden gestabiliseerd door zijn keel met een exotische kwestie in te passen in een stabiele wormhole, de exotische kwestie vormt dan een dunne sferische schelp.

Een schelp van exotische kwestie heeft negatieve massa en een positieve oppervlaktedruk.De negatieve massa zorgt ervoor dat de keel van een wormhole buiten de horizon ligt, zodat de sondes door hen kunnen overgaan, terwijl de positieve oppervlaktedruk van een wormhole het verhindert dat het zou instorten.

In het algemeen relativiteit, men is vrij om te specificeren de meetkunde men geeft om voor plaats-tijd te veronderstellen; maar dan specificeren de vergelijkingen van Einstein wat de energie-impuls inhoud van kwestie in die plaats-tijd moet zijn om die
meetkunde te veroorzaken. Algemeen, wormholes vereisen negatieve massa exotische kwestie bij hun kelen, om oversteekbaar te zijn.

De grootste uitdaging voor deze super gevorderde technologen die onderzoek leiden onder het gezicht van de spergeheimhouding is het proces om de gevolgen van de bijzonderheid in het middelpunt van een wormhole te overwinnen. Wormhole verbindt een Blackhole aan een Whitehole. Blackhole is gebaseerd op positieve gravitatiestraling met een trekkende gravitatie naar het centrum van een Blackhole terwijl een Whitehole juist enkel het tegenover is. Het heeft als eigenschap negatieve gravitatiestraling te duwen naar de andere kant. Het is ook gebaseerd op negatieve tijd. De tijd wordt stil in het midden van een wormhole - het punt van bijzonderheid.

De grootste doorbraak is de omgekeerde techniek de technologieën die toestaan om ons het punt van bijzonderheid in het eigenlijke centrum van een wormhole te overwinnen.