Ufo's in Alkmaar

Vr 21 Juli 2006 10:02 | Frank | 5922 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen
In de buurt van Alkmaar worden sinds vorige week regelmatig ufo's gesignaleerd. Nadat de Alkmaarsche Courant een aantal meldingen binnenkreeg over vreemde dingen in de lucht, deed L. Singor uit Warmenhuizen in de krant een oproep om hem na een ufo-waarneming te bellen, zodat hij de ufo-meldingen zou kunnen vergelijken. Zijn telefoon stond roodgloeiend. De overeenkomsten blijken dat de meeste ufo's geelachtige lichten hebben, enige tijd stilhangen en vervolgens weer verder vliegen.

Volgens Singor is er zeker iets aan de hand. "Tientallen mensen hebben de afgelopen tijd vreemde dingen in de lucht gezien" zegt hij. "Er is wat loos in het luchtruim boven deze regio, dat is zeker."

Ook op de redactie van de Alkmaarsche Courant kwamen nog enkele meldingen binnen. Zo werden er fel verlichte, geluidloos vliegende objecten gezien, een blauwachtig licht boven de kust en een witte ronde schijf die zich van oost naar west begaf. De meeste ufo's werden gezien in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 23:00 uur en 02:00 uur.

Begin deze maand werden er in Noord-Holland ook al ufo's gesignaliseerd. Dat bleken toen rijstpapieren ballonnen te zijn
Bron: FOK!