Fiscus op kosten belastingbetaler naar de hoeren

donderdag 6 januari 2011 19:14 | Brekendnieuws | 4542 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Aan de tradionele belastingvrijstelling voor hoeren in Amsterdam komt een einde. Van oudsher kregen zij geen blauwe enveloppen van de fiscus in de brievenbus maar met ingang van dit jaar zijn zij, net als iedere Nederlander, belastingplichtig. 'U kunt vanaf 1 januari 2011 tot en met 31 december 2011 een bedrijfsbezoek krijgen van medewerkers van de Belastingdienst.' Dan zullen 'prijzen, roosters, planningen en agenda's worden doorgenomen tijdens 'waarneming ter plaatse'. Dat het een zeer lucratieve business is blijkt wel dat er in 2009 al werd becijferd (zie filmpje) dat er dagelijks 50.000 mensen naar de hoeren gaan. We constateren dat wij toch nog wel de nodige vragen hebben met het initiatief van de belastingdienst. Waarschijnlijk staan al die droogkloten in de rij om naar de hoeren te gaan, maar dit terzijde. Kijk even met ons mee hoe zo'n 'waarneming ter plaatse' er uit gaat zien. Voordat wij dat doen willen wij een niet onbelangrijk aspect benoemen, nl. hoe de vrouw van een belastingambtenaar op dit alles reageert. Vergeet niet dat manlief dan naar de hoeren moet op een tijdstip dat vrijwel iedereen in zijn mandje ligt. Is manlief bereid om 's nachts op pad te gaan want de meeste hoeren houden zich vrijwel allemaal liggend staande buiten de reguliere kantoortijden?


''Goedenavond mevrouwtje, heeft u even tijd om met mij te rollenbollen wat zaken door te nemen. Wat brengt u in rekening voor een 'handjob', pijpen, anaal of vaginaal te worden gepenetreerd? Doet u alle standjes of zijn er ook standjes die fiscaal niet interessant zijn? En zo ja, kunt u mij specificeren wat u mij daar voor rekent? Bent u in voor een triootje of zelfs een gang bang en hoeveel kost dat met bon?''

 

En wat nu als je als je als kleine zelfstandige in een (te) dure peeskamer nog eens de nodige martel- en SM-werktuigen hebt liggen? Zijn die ook aftrekbaar? En volgens de Arbo moet je de nodige meters hebben tussen het werk- en ontspanningsgedeelte. Komt daar dan straks ook nog eens een ambtenaar voor langs om een 'waarneming ter plaatse' te doen? En kun je alles aftrekken wat je voor je werk doet? Kunnen potentiële hoerenlopers straks een bonnetje vragen zodat ze die weer kunnen aftrekken bij de fiscus?

En krijgen we nu nog meer een verschuiving van de reguliere peeskamers naar de hotels en motels in den lande (zie filmpje)?

Het wachten is nu op inzage in een lijst die voor de meiden van plezier geldt want ook zij hebben er recht op te weten wat zij nu wel en niet als beroepskosten kunnen aftrekken.
Bron: Brekendnieuws