Peter R. de Vries acht kans klein dat kaak van Natalee is

woensdag 17 november 2010 10:31 | Brekendnieuws | 3218 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Gisteren werd er melding gemaakt dat er mogelijk kaakresten van Natalee Holloway op Aruba zijn gevonden. Al eerder verschenen er berichten in de media over gevonden overblijfselen die van de verdwenen Natalee Holloway zouden zijn geweest. Ook nu is de kans klein dat de gevonden kaak van de verdwenen Amerikaanse is, volgens De Vries op zijn website. “Er is al zo vaak geclaimd dat er iets van Natalee Holloway gevonden was, zoals kleding of een stuk bot. Telkens gaf het haar moeder Beth hoop, maar uiteindelijk bleek het keer op keer niets te zijn. Ook deze keer acht ik de kans heel klein dat het een overblijfsel van Natalee is. Het zou dan zijn aangespoeld, heeft in zee gelegen en ik kan me niet voorstellen dat er na vijf jaar nog iets van over is.”


 

Koraal

Het is niet de eerste keer dat er botresten zijn gevonden waarvan meteen werd verondersteld dat ze mogelijk afkomstig waren van Natalee Holloway. In twee eerdere gevallen bleek het om botresten van een dier te gaan. Ook werd er al eens onderzoek gedaan naar een vermeend skelet voor de kust van Aruba, dat daar door duikers was gevonden. Uit onderzoek bleek toen dat het een paar stukken koraal waren, die toevallig de vorm van een ‘skelet’ hadden aangenomen.

Het is nog niet bekend wanneer het onderzoek naar de herkomst van de kaak zal worden afgerond.

 Quote

Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Michael Ellner