Sex in pizzazaak

woensdag 3 november 2010 15:30 | Brekendnieuws | 3153 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Sommige mensen dromen er van en sommigen doen het gewoon. Sex in het openbaar bedrijven. Zou ook nog kunnen dat dit koppel gewoon geen trek had in de pizza's en toen zichzelf maar ging verwennen (zie foto). Misschien probeerde de man haar wel door de toonbank te duwen, zou ook nog kunnen. De krant The Sun was er als de kippen bij om de foto af te drukken. "Toen ik de eerste keer voorbij de pizzatent stapte, zag ik dat het paar in een innige omhelzing verstrengeld was", aldus een getuige. "Ik ging met mijn maten iets drinken in een pub. Wanneer we later opnieuw voorbij de Pizza Express kwamen, waren de gemoederen van het koppel blijkbaar erg verhit geraakt.

De man had zijn broek op de enkels en de vrouw lag op de tafel. Wat ze aan het doen waren, liet niets aan de verbeelding over".

Een woordvoerder van Pizza Express kan niet lachen met het voorval. "We nemen deze zaak ernstig en stellen meteen een onderzoek in".

 Quote

The sharing of joy, whether physical, emotional, psychic, or intellectual, forms a bridge between the sharers which can be the basis for understanding much of what is not shared between them, and lessens the threat of their difference.
Audre Lorde