Operation Repo: Payback Time

woensdag 10 november 2010 08:50 | Brekendnieuws | 4935 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

In Amerika hebben veel wanbetalers een groot probleem sinds de komst van het ‘Repo-Team’. Dit team, bestaande uit vijf uit de kluiten gewassen mannen en vrouwen, houdt zich bezig met het in beslag nemen van niet-afbetaalde goederen om deze bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen. Wat men ook probeert, er is geen weg terug. De soms ontroerende of vaak heftige reacties zijn vanaf donderdag 11 november te zien bij RTL 7. De inbeslagnemingen lopen zeer uiteen, van een auto tot een boot, van sportwagen tot vliegtuig. Voor alle producten geldt: als je het niet op tijd kunt betalen, weet het ‘Repo-team’ je te vinden. Niemand houdt het team van buitengewoon getrainde professionals uit California tegen.

 In de eerste aflevering gaan ze naar een paintball terrein om daar een Mitsubishi Lancer in beslag te nemen, raakt een zeer arrogante schuldenaar zijn Lexus RX kwijt en kan een groep gangsters dag zeggen tegen hun Toyota. Het ‘Repo-team’ deinst nergens voor terug en volbrengt keer op keer succesvol de gevraagde taak.

Uitzending: vanaf donderdag 11 november, 20:00 uur, RTL 7.

In het filmpje krijgt 'Repo' Matt een klap. Detail. Het lijkt een fake klap want het is knap als je met zo'n klapje iemand van zijn postuur tegen de grond krijgt.