Natalee Holloway 02 - David and Kelly

Ma 10 Maart 2008 08:49 | knight | 4769 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Natalee Holloway 02 - David and Kelly

In het 1e deel heb ik het gehad over Natalee Holloway en Peter R de Vries.

Hierin stelde Peter R de Vries dat Joran van der Sloot schuldig zou zijn aan de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway, deze mogelijk zou hebben vermoord en het lijk zou hebben doen verdwijnen.

Echter er is ook een andere zijde van het verhaal.

Deze zijde wil ik u niet onthouden, daar het een geheel ander licht werpt op de zaak Natalee Holloway.

In een serie videoclips op Youtube van 19 januari 2008 laat een Californisch stel "David en Kelly" in een interview met Telearuba weten dat de beschuldigingen aan het huis van de familie van der Sloot onwaar zijn!

natalee holloway 02 amerikaanse verdwijning verklaring david en kelly

Hier de links naar de 5-delige serie op Youtube: Met dank aan thethruth007

Deel 01: - Deel 02: - Deel 03: - Deel 04: - Deel 05:

Hebben we hier te maken met een stel mensen dat net als dhr Peter R de Vries uit is op mediasensatie?

Of hebben we hier met een stel oprechte mensen van doen die een einde willen maken aan deze belachelijke schijnvertoning?

Wat als deze 2 uit Californië afkomstige mensen de waarheid vertellen?

Dan kun je wel stellen dat Peter R de Vries zijn zaakjes niet op orde heeft en hij de reputatie en mogelijk zelfs de carriéres van de familieleden van der Sloot zware schade heeft toegebracht.

Maar niet alleen dat, hij heeft met zijn gepubliceerde berichtgeving dan ook de media, politie en justitie (al dan niet met opzet) op een verkeerd been gezet!

Peter R de Vries kan dan waarschijnlijk een paar zware smartengeld claims verwachten!

1. Één van de argumenten gold een aanplakbiljet van de familie Holloway inzake een opsporingsbiljet wat in eerste instantie een aanplakbiljet bleek te zijn met een oproep aan Natalee om contact op te nemen, hetgeen later is veranderd in een opsporingsbiljet!

natalee holloway 04 1e poster

De poster begint duidelijk met "Please call me - I miss you and love you", er lijkt sprake te zijn van een direct verzoek aan Natalee zonder enige aanwijzing naar enige vorm van opsporing inzake een misdrijf, exact zoals David en Kelly aangaven!

Youtube filmpje (Met dank aan bastibro):

2. Het Californische stel "David en Kelly" claimt dat Natalee Holloway thuis seksueel werd misbruikt door de stiefvader en NIET van plan was om nog naar huis terug te keren!

3. Het Californische stel claimt verder dat Natalee Holloway mogelijk zelfmoord heeft gepleegd door een overdosis aan drugs in te nemen.

De combinatie drugs en zwaar alcohol gebruik zou mogelijk de epileptische / spastische bewegingen kunnen verklaren waar Joran in één van zijn verklaringen in de filmpjes van Peter R de Vries over heeft gesproken.

4. David en Kelly claimen dat de negatieve media rondom de familie van der Sloot afleidt van de waarheid betreffende de seksuele misbruik van de stiefvader en dat zij voldoende gespreksopnames bezitten die hun beweringen kunnen staven en noemen zelfs een aantal nieuwe getuigen bij naam!

De moeder "Beth Holloway" zou een boek hebben geschreven genaamd:A Mother's Testament of Hope and Faithnaar aanleiding van de "mysterieuze" verdwijning van haar dochter Natalee Holloway.

In dit boek staat volgens David en Kelly verkeerde informatie.

1. Beth schreef hierin o.a. dat zij rond 23:00h in Aruba zou zijn aangekomen, doch de werkelijke tijd zou 07:45h zijn geweest.

2. In Beth's boek wordt de 1e aanplakposter als een opsporingsposter omschreven, doch de 1e poster zou slechts een oproep aan Natalee te zijn geweest om contact op te nemen (zie foto zoals hierboven aangegeven).

De moeder zou (volgens David en Kelly) geweten hebben dat Natalee Holloway zou zijn weggelopen vanwege seksueel misbruik, en liever zelfmoord wilde plegen dan naar huis terug te komen.

----- ----- -----

natalee holloway 03 opsporing natalee holloway

In het 1e interview met de ouders van Natalee Holloway.

Hierbij claimt Beth (de moeder) dat de 18-jarige Natalee op donderdag 26 mei 2005 naar Aruba kwam en in de "Holliday Inn" verbleef.

Zo!

Nu hebben we 2 versies van de tragische verdwijning van Natalee Holloway!

1. De eerste versie van Peter R de Vries die claimt dat Joran van der Sloot Natalee Holloway zou hebben vermoord en het lijk zou hebben weggewerkt (en deze bewering staaft met een serie illegaal opgenomen filmpjes in zijn verbeten poging om zijn vooroordeel in een waarheid om te buigen en dit aan de hand van menig mediasensatie en waarschijnlijk een flinke financiële vergoeding voor de publicatie van zijn materiaal)!

2. De tweede versie van een stel uit Californië dat claimt dat Natalee Holloway hoogst waarschijnlijk zelfmoord heeft gepleegd middels een drugsoverdosis vanwege de seksuele misbruik door haar stiefvader!

Wel!

Er zitten nu 2 kanten aan dit verhaal.

Aan U de keus welke van de 2 de waarheid bevat!

 

Mijn persoonlijke keus inzake de waarheid gaat naar het sobere sensatieloze verhaal van het Californische stel "David en Kelly".

Hoe kan het ook anders.

Peter R de Vries heeft GEEN CONCREET BEWIJSMATERIAAL aan kunnen leveren met zijn vol bombarie gepresenteerde filmmateriaal.

De zaak is dus aan politie en justitie om de nieuwe aanknopingspunten die door David en Kelly zijn aangeleverd te volgen!

Ik wacht dan ook met smart op berichtgeving over een nieuw neutraal onderzoek van politie en justitie die zich in de richting van Amerika begeeft en laat de onzin die Peter R de Vries in zijn sensatiedrift heeft gepubliceerd verder links liggen!

Bron: World The Changes