ZANDCIRKELS EN HEILIGE GEOMETRIE

Wo 11 April 2007 13:53 | louise | 4899 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Lezing John Consemulder


“BLAUWDRUK:
De multidimensionale werkelijkheid van Creatie en Manifestatie”

Drs. John Consemulder is spiritueel neuropsycholoog, auteur en internationaal componist/producent van elektronische muziek (o.a voor Janosh, wereldwijde cd releases via SoundsTrue USA, o.a. de kit "Sacred Geometry: unlock your potential with the Keys of the Arcturians"). Hij geeft lezingen in spirituele centra, schrijft artikelen (o.a. in tijdschrift 'Prana' en 'Tijdschrift voor Parapsychologie') en is bezig met zijn boek “BLAUWDRUK, de Multidimensionale Werkelijkheid van Creatie en Manifestatie" dat in oktober 2007 door Ankh-Hermes wordt uitgegeven (met muziek-cd!)

De werkelijkheid is niet meer wat hij geweest is...

Vondsten uit nieuwe wetenschappen zullen verbonden worden aan de spirituele essentie en de 'Werkelijke Werkelijkheid'. Aangetoond zal worden dat onze fundamentele multidimensionale werkelijkheid soms vreemder in elkaar zit dan fictie! Via DNA onderzoek, elektromagnetische studies, nulpuntenergie en Aether, de relatie tussen geluid, licht en geometrie, 'cymatics' (geluid bepaalt vorm!) en gegevens uit ons muzikale en holografische universum, komen we uiteindelijk terecht bij het fenomeen graancirkels (en luchtcirkels!.)

Uiteindelijk zal blijken dat deze bijzondere en mysterieuze verschijningen vanuit de werkelijke werkelijkheid bezien, prachtig aansluiting kunnen vinden met de wonderlijke multidimensionale wereld van geluid, licht en geometrie (en water)!
Er zullen ook enkele uitspraken van het multidimensionale trance-medium Judith Moore behandeld worden, omdat deze boodschappen bevatten voor transformatie, kosmisch bewustzijn en de Ascensie richting 2012 (en verder!)

Ook zal John zijn eigen geproduceerde muziek live ten gehore brengen, samen met live effecten, percussie en geluiden (zonder zijn apparaten fysiek aan te raken!). John wordt vergezeld door zijn partner Renske Skills; zangeres, choreografe en gecertificeerd Qigong instructrice. Zij zal live zang en geometrische dans en choreoagrafie combineren met de live muziek. Gezamenlijk met de toehoorders wordt geprobeerd om via geluid- de drager van bewustzijn- een bewustzijnsveld te creëren voor alle 'aanwezigen'.

Lezing door Richard van Rijswijk
Alles in het hele universum bestaat uit trillingen en is constant in beweging. De "moderne" wetenschap is dit vandaag de dag pas aan het ontdekken. In o.a. alternatieve geneeskunde werd al duizenden jaren gewerkt met deze kennis, en zelfs de oude volkeren vertellen ons via hun scheppingmythologieën onze oorsprong. Zij vertellen bijvoorbeeld dat het hele universum één groot muziekstuk zou zijn, een onuitputtelijke bron van energie wat door de oude Grieken "ether" werd genoemd. Deze "ether" wordt in deze moderne tijd ook wel het quantumveld (nulpunt-energie) genoemd.

"Heilige Geometrie" staat in dit verhaal als brug tussen de diverse werelden, werkelijkheden en het zichtbare en het onzichtbare. Tijdens de lezing wordt uitgelegd hoe belangrijk Heilige Geometrie voor ons is en wat we er mee kunnen doen. Deze kennis wordt Richard van Rijswijk uitgelegd via de zandcirkels. Deze formaties, geheel uit Heilige Geometrie opgebouwd, verschaffen ons veel informatie over de periode waar Moeder Aarde momenteel door heen gaat. Via de "Taal van het Licht", zoals "Heilige Geometrie" ook wel genoemd wordt, ontstaat informatie uitwisseling hoe we ons zelf kunnen terug vinden. Cleo, een Arcturieër ondersteund Richard bij het ontdekken van deze "Taal van het Licht" en laat hem de diepere betekenis van Heilige Geometrie zien en ervaren. Zo ontstaan in de zandcirkels codes hoe we om kunnen gaan met de verhoogde trillingen die ons momenteel worden aangereikt.

Hoe informatie in geometrie opgeslagen kan worden, werd Richard duidelijk gemaakt bij het ontvangen van de code van zandcirkel 17. In de uitleg van deze code staat beschreven hoe hij verrast werd, met de afmetingen van de koningskamer van de Grote Piramide van Gizeh, die letterlijk en symbolisch werden gecodeerd in de code van deze zandcirkel.

Je kan de werking van de zandcirkels vergelijken met de werking van graancirkels. Net zoals deze universele informatie codes, werken de zandcirkels mee aan de frequentie verhoging van Moeder Aarde en haar bewoners volgens een groot kosmisch plan. Het helpt ons het Christusbewustzijn, zoals ik het benoem, in ons collectieve systeem toe te laten. De codes treden in werking na het activeren van een zandcirkel. De activatie wordt uitgevoerd zoals is doorgegeven door Cleo aan Richard. Na de activatie ontstaat een krachtplek op de locatie van de zandcirkel, welke een interdimensionale poort is, waar hogere energieën vrijelijk kunnen stromen tussen de diverse dimensies van trillingen.

Wij mensen kunnen hierbij fungeren als kanalen, of anders gezegd, als satellieten. Als we ons gaan opstellen als satellieten en gaan resoneren met de codes, kunnen wij deze hogere frequenties downloaden in ons systeem, verwerken, en weer doorgeven. Cleo verteld Richard, dat wij dus met Heilige Geometrie op kosmisch niveau kunnen communiceren met alles wat is! De trillingen die voortkomen uit de zandcirkels dringen door tot diep in de cellen en je DNA en heel je systeem. Hierdoor kunnen processen op gang komen die ervoor zorgen dat je weer in contact kan komen met je originele blauwdruk, en je pad verder kan bewandelen volgens het kosmisch plan op een hoger trillingsfrequentie.

Vanaf het begin werkt Richard ook met de trillingen van diverse Lichtmeesters via de zandcirkels. Zo helpt St. Germain en Aartsengel Gabriël ons te beschermen tijdens het maken en activeren van de zandcirkels tegen invloeden van buitenaf, terwijl andere Lichtmeesters en Lichtwezens zich aandienen om hun trillingen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid en Moeder Aarde door een bepaalt patroon te laten stromen. De code wordt dan bekrachtigd door de Lichtmeesters of de Lichtwezens die ook resoneren met deze code via de boventonen van deze trilling. Lichtwezens zoals Arcturieërs, Hathors en de Meesters van de Pleiaden en Sirius hebben al veel meegewerkt om hun qualiteiten en frequenties te delen met ons en Moeder Aarde via de portals van de zandcirkels.Maar meer van dit alles wordt verteld in een zeer uitgebreide power point presentatie met veel beeld materiaal. Voor meer informatie kun je ook terecht op WWW.ARTDEZIGN.NL

 

         

 Heilige Geometrie

 

Zaterdag 9 juni van 1400 tot 1600 uur lezingen en live muziek optredens in de Paasheuvelzaal op het Eigentijds Festival!

Bron: john consemulder