Klokkenluider Wereldbank, tenminste 60 centrale banken zijn criminele instituten!

woensdag 16 oktober 2013 19:34 | Nexus | 3033 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Karen Hudes, die jarenlang als juridisch adviseur gewerkt heeft voor de Wereldbank, luidt de noodklok met betrekking tot ons bankwezen en onze media, de mainstream media wel te verstaan.

karen hudes

Karen Hudes stelt dat op basis van onderzoeken die zij en meerdere collegae binnen de Wereldbank gedaan hebben dat deze crisis maar ook eerdere crises ontstaan zijn door corruptie bij banken die ogenschijnlijk overheidsorganen zijn maar nu blijkt gewoon privé instituten zijn. Karen Hudes zegt dat tenminste 60 centrale banken wereldwijd gelieerd aan de BIS en/of de FED in en in corrupt zijn en aangepakt moeten worden door de internationale gemeenschap. Deze banken maken bewust en doelmatig complete samenlevingen kapot door ze schulden op te dwingen. Deze schulden ontstaan doordat overheden geld lenen bij deze centrale banken tegen rentetarieven van 4 procent en meer. De rente die berekend wordt moeten overheden vorderen van hun bevolking via belastingen, hoe meer leningen, hoe meer rente, hoe meer belastingen of andere methoden om de begrotingen rond te breien.


Volgens Hudes en vele economen is het compleet idioot dat overheden bij deze banken geld lenen tegen woekerrentes omdat elke soevereine staat zelf het recht heeft om geld te drukken en in omloop te brengen. Het geld dat een soevereine staat zou drukken wordt niet belast met rente waardoor de geldstroom gelijk blijft ( er hoeft niet telkens nieuw geld bij om de rentes te kunnen voldoen ) en dus veel beter controleerbaar waardoor die geldstroom gedienstig zal zijn aan de samenleving die dit geld drukt. Geld is niet meer dan een middel om een samenleving soepel te laten verlopen. De manier waarop centrale banken geld maken en in omloop brengen maakt samenlevingen kapot en levert enkel winst op voor de privé eigenaren van die banken. Dienstigheid staat NIET in het vocabulaire van deze banken!

Karen Hudes gaat verder....In Amerika bijvoorbeeld zie je dat staten met argusogen kijken naar de bank van Noord Dakota. Dat is een echte staatsbank die zelf haar eigen geld drukt en in omloop brengt. Noord Dakota gaat als een speer en inmiddels hebben 11 andere staten aangekondigd serieus te overwegen ook een eigen staatsbank te beginnen. Dan over het goud verhaalt Karen Hudes. Er zou een tekort zijn aan goud op deze wereld, je reinste onzin weet ze te vertellen. In de bank van Hawai ligt 170.000 ton aan goud opgeslagen, dat is meer dan de financiële wereld, media en overheden ons willen doen geloven. Er is goud zat dus koop geen goud als belegging want je zou wel eens bedrogen uit kunnen komen.

De goudstandaard is voor Hudes dan ook zeker niet heilig. Geld moet waarde vertegenwoordigen, echte waarde, tastbare waarde, zolang die waarde tegenover het geld staat is er niets aan de hand. Fiatgeld, het criminele systeem dat door vrijwel alle Westerse landen gebruikt wordt, daar staat niets tegenover en kost ook nog eens rente, terwijl er dus helemaal niets tegenover staat, het is gebakken lucht! Dat en alleen dat is de reden voor de crisis die wereldwijd mensen in armoede stort, gezinnen ontwricht, oorlogen ontketent, kortom, alle ellende die wij kennen.

Hudes verwijst ook nog even naar de zogenaamde dictaturen waar het Westen het zo druk mee heeft om omver te gooien zoals Irak, Libië en nu weer Syrië. Het gaat het Westen niet om de mensen die daar wonen, het enige dat belangrijk is voor de Westerse landen is dat deze landen zo snel mogelijk een banksysteem krijgen dat ook gelieerd is aan de criminele banken waarover dit stuk gaat.

rothschildswar

 

De basis van deze privé banken is vele jaren geleden gelegd dor de familie Bauer die wij nu kennen als de fam. Rothschild. Zij staan aan het roer van vrijwel alle banken op deze wereld behalve die banken die horen bij landen die door de mainstream media, het Westen dus, als schurkenlanden gezien worden. Die status hebben ze dus alleen omdat ze hun eigen geld maken en gebruiken en niet het geld van de financiële elite waarvan de Rothschildfamilie het hoofd is. Door landen hun geld op te dringen en geld uit het niets te kunnen maken en tegen rente te verkopen aan landen over de hele wereld, heeft deze familie enorm veel macht vergaard. Zo zijn ze graag geziene gasten bij de verschillende koningshuizen, politici, mediakanalen, etc. kortom, al die mensen die zij in hun zak hebben en dansen naar de pijpen van de familie Rothschild. Alle oorlogen die wij kennen uit onze recente geschiedenis zijn op verzoek van deze familie begonnen en geëindigd zoals deze familie dit bevolen heeft.

Deze familie, die ook Israel opgericht heeft, de Knesset betaald en gebouwd heeft, zijn ook de as van het kwaad met betrekking tot de voortdurende molsimhetze. Zij zijn het die het voortdurende moorden in deze gebieden bevelen en mogelijk maken.


Heb je jezelf nooit de vraag gesteld hoe Israel zo enorm rijk kan zijn? Waarom Israel als enige land ter wereld cadeautjes krijgt van grote landen zoals de VS die in de tientallen miljarden euro’s lopen zoals gevechtsvliegtuigen, oorlogsboten, etc.etc. Heb je jezelf nooit afgevraagd waarom Israel bewezen atoomwapens heeft maar dor niemand gedwongen wordt mee te werken aan inspecties of ontmanteling van deze illegale wapens?

Dit filmpje biedt een inkijkje in de handel en wandel van deze vreselijk corrupte en criminele familie.


Verder kun je hier nog 3 filmpjes bekijken over de Rothschilds en hun criminele praktijken.
Luister vooral ook goed naar wat de klokkenluidster zegt over onze media, de mainstream is volledig in handen van de financiële elite en vertellen enkel en alleen wat deze hen opdragen en door laten gaan! Vertrouw daarom de mainstream media niet. Zij vertellen je niks waar je iets aan hebt, zij vertellen alles dat in het voordeel werkt van deze familie en alle handlangers die deze familie nu enkele eeuwen later rijk is.

De familie Rothschild is ooit begonnen met het omkopen van overheidsambtenaren, krantenmensen, televisiemensen, farmaceutische bedrijven, oliebedrijven, opleidingsinstituten, universiteiten, etc.etc. Door de eeuwen heen hebben ze zoveel macht gekocht binnen ontelbare overheidsorganen wereldwijd en alles dat met ons leven te maken heeft, dat het bedrog zo gigantisch geworden is dat veel mensen dit niet meer kunnen zien en sommigen het simpelweg niet willen zien.

Alle Westerse overheden dansen naar de pijpen van deze familie waarmee al onze volksvertegenwoordigers handlangers worden van deze criminelen die verantwoordelijk zijn voor bijna al het leed dat zich op deze wereld afspeelt.

De vraag is nu. Kan iemand deze familie nog een halt toe roepen? Ik zeg ja, maar dan alleen wanneer heel veel mensen dit doen in zoveel mogelijk landen ter wereld.

Karen Hudes zegt verder nog dat zij niet alleen staat in haar stelling, dat velen weten van deze wereldwijde oplichting en dat op hoog niveau gekeken wordt hoe deze familie en al hun handlangers op te pakken en te veroordelen. Ik mag hopen dat deze beweringen kloppen want zoals het er nu uit ziet zullen de komende jaren bij ongewijzigd doorgaan met het huidige criminele systeem, heel veel mensen het leven moeten laten voor de geneugten van deze familie en hun dienaren.

Uit een andere bron nog een klokkenluider die zijn verhaal doet.
Spiritueel of niet spiritueel, om onder het juk van de huidige dominantie uit te kunnen komen heeft de mensheid maar 1 ding nodig, samenwerking! Samen staan wij sterk!


Breaking extra nieuws. Ex Navy Seal vertelt Fox nieuws dat Obama Martial Law probeert af te dwingen in de komende dagen.


 Lees verder op http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/klokkenluider-wereldbank-tenminste-60-centrale-banken-zijn-criminele-instituten