Vrije energie een feit!

woensdag 30 mei 2007 21:53 | Nexus | 10711 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Vrije energie een feit!

Vrije energie voor iedereen, geen vervuiling door verbranding, geen oorlogen meer voor de olie en andere fossiele brandstoffen, het is een feit!

Nu maar hopen dat de olielobby, de geheime genootschappen die dit liever niet zien zoals de Bilderbergers, de Skull and Bones, hier niet weer een stokje voor steken zoals dat de afgelopen decennia al vele malen het geval is geweest.


Gepensioneerd TV Station eigenaar en programmamaker, John Kazius was niet op zoek naar het antwoord voor het energieprobleem. Hij was op zoek naar een medicijn tegen kanker.

Vier jaar geleden, in het midden van de nacht, kreeg Kanzius ineens een ingeving. Hij zou kanker te lijf gaan met radiogolven.

Zijn vrouw Marianne werd wakker van rammelende geluiden, ging op zoek en kwam haar man tegen die bezig was om van haar bakvormen een radio frequentie generator te maken.


Ze stond meteen op want ze dacht dat hij gek geworden was.

Dit zijn de basisprincipes van zijn idee;

* Radiogolven verwarmen bepaalde metalen. Kleine deeltjes van een bepaald metaal worden geïnjecteerd in het lichaam van de patient.

* Deze nanodeeltjes hechten zich om de een of andere redden aan de kankercellen en laten de gezonde cellen met rust.


* De patient wordt vervolgens blootgesteld aan radiogolven waardoor alleen de slechte cellen warmer worden en uiteindelijk verbranden.


Dit is echter nog niet alles, John deed nog een sensationele ontdekking.

Zijn machine kan zoutwater doen verbranden!


Zie dit videoverslag.

John Kanzius kwam er achter dat zijn radio golven generator de zuurstof en de waterstof vrijmaakte van het zoutwater waardoor hij dit kan verbranden, het resultaat is een uiterst intensieve verbranding.

De APV, een bedrijf in Akron heeft de uitvinding getoetst en bekeken en is razend enthousiast. Ze konden hun eigen ogen niet geloven. Bedenk eens welk een ontdekking dit is, zoutwater, het water waar wij op Aarde overvloed aan hebben, laten branden als schone energiebron want het geeft geen vervuiling, geen residu!

Laten wij hopen dat deze vindingen die puur het gevolg zijn van doorzettingskracht op zoek naar een medicijn tegen kanker, de wereld voor eens en altijd zal veranderen!

Mogelijk medicijn tegen kanker als bijprodukt.

Bron: http://www.wkyc.com/news/news_article.aspx?storyid=68227

Geplaatst en vrije vertaling door Nexus

 

Wil je meer weten? Surf dan even naar onderstaand adres!

Groet Nexus!