Nexus Nieuws

Vr 13 Juli 2007 23:48 | Nexus | 2988 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Nexus Nieuws

Via de spiksplinternieuwe site http://www.spiritueelcafetv.com/ ben ik in de gelegenheid gesteld om met enige regelmaat een eigen alternatief journaal te presenteren.

Het doel van dit journaal is tegenwicht te bieden aan de reguliere journaals omdat wij vinden dat deze doordrenkt zijn met belangen waar de meeste burgers geen notie van hebben. Reguliere nieuwskanalen krijgen hun nieuws allemaal uit dezelfde bronnen en net dat stuit mij en velen met mij enorm tegen de borst. Als deze bronnen nu nog betrouwbaar zouden zijn was er niks aan de hand maar daar wringt net de schoen.

Nou zullen er genoeg mensen kunnen beweren dat mijn informatie wellicht ook onbetrouwbaar is omdat het een subjectieve kijk is op zaken, dat kan en dat mag maar, wij geven van te voren aan dat wij het nieuws wel met een persoonlijke ondertoon brengen, los van het gegeven dat ook wij, misschien wel meer dan de reguliere kanalen, feiten zullen onderbouwen met bronnen, wetenschappelijke studies en/of een duidelijke uitleg.

Graag wil ik langs deze weg twee kanjers even in het zonnetje zetten voor het werk dat zij verzet hebben om dit nieuws mogelijk te maken. De initiator is Lilian Ferru die reeds in alle bescheidenheid een reactie geplaatst heeft en tevens de regie in handen heeft van het Spirituele Café te Heerlen en niet op de laatste plaats, Martien Kooy die de techniek verzorgt.

Goed, bekijk het maar zelf en trek je conclusies. De nok is in iedere geval van het dak. Veel plezier met het nieuws!

Nexus

Reacties

    dank je

    Zo 15 Juli 2007 21:01 | louise |

    Over bescheidenheid gesproken Nexus........ jij bent een superkanjer want zonder jou zou er geen alternatief journaal mogelijk zijn.


    Bij deze hartelijke dank voor jouw oprechte inzet om ons van betrouwbaar nieuws te voorzien!