Rick van Eqgen en Nexus van Argusoog vanavond op TV

dinsdag 11 september 2007 23:31 | Nexus | 4851 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Rick van Eqgen en Nexus van Argusoog vanavond op TV

Vanavond om 22.00 krijgen bovengenoemde een podium bij het programma Way of Life van RTL5.

Op het verzoek of ik wilde meewerken aan het beantwoorden van een aantal vragen over chemtrails etc. ben ik ingegaan ondanks het gegeven dat dit meestal in de ridiculiserende sfeer wordt neer gezet.

De maker van het programma garandeerde ons dat het niet de opzet is om ons als complotdenkers en fantasten neer te zetten. De titel van vanavond heet echter complotten waarmee de trend al gezet is. Als je echter even wikipedia raadpleegt zul je zien dat als er sprake is van geheime afspraken er sprake is van een complot.

Middels een video die ikzelf maakte probeer ik duidelijk te maken dat de strepen in de lucht die inmiddels al de naam chemtrails gekregen hebben op zijn minst vreemd zijn en de manier waarop deze strepen in de lucht vorm krijgen vragen van de burgers rechtvaardigen. Het aloude KNMI verhaaltje over koude luchtlagen dekt de vragen van de burgers niet.

Complot of niet. Als mensen vragen stellen aan lagere overheden over wat ze zien en de antwoorden alsmaar uitblijven dan gaan mensen zich afvragen of er niet meer achter steekt. Ze doen het zich dus zelf aan. Ben dan duidelijk en/of gelast een onderzoek om aan te tonen dat de waardes die in de VS gemeten zijn in deze strepen hier niet voorkomen. Geef een duidelijke verklaring over de vreemde vliegpatronen, blokken, driehoeken etc.
Lees verder en bekijk de beelden op Argusoog