Waar een klein land Groot in is

donderdag 7 juni 2007 12:55 | Nexus | 2500 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Waar een klein land Groot in is

Nederlandse overheid schendt Mensenrechten
en rechten voor het Kind

Nederland doet zaken met een land dat op grote schaal de rechten van het kind verzaakt, dat land heet, hoe kan het ook anders zou je haast denken, Israël.

Israël pakt Palestijnse kinderen op die met stenen gooien en houden ze maanden lang vast, meestal zo’n 9 maanden. Nou is dit op zich al een vergrijp maar hier blijft het niet bij.
Tijdens het gedwongen verblijf worden de kinderen in de gevangenissen gemarteld.

Slaan en psychische intimidatie is de gewoonste zaak van de wereld. De Israëlische soldaten nodigen de ouders uit om de kinderen te bezoeken maar weigeren elk lichamelijk contact. Tijdens de bezoeken worden zowel de ouders als de kinderen voortdurend geïntimideerd.

Tijdens de intense verhoren van de kinderen dreigen ze de zussen, broers en/of ouders op te pakken of zelfs dood te schieten als ze niet de juiste antwoorden geven.


Kun je je voorstellen dat dit soort praktijken steun krijgen van onze overheid? Nederland steunt Israël niet alleen op alle economische en financiële gebieden maar vormt ook een van de belangrijkste doorvoerhavens via Schiphol van wapens, de Nederlandse staat fungeert als doorgeefluik op dagelijkse basis voor wapens voor diezelfde soldaten die kinderen mishandelen.

Is de Nederlandse Staat medeplichtig aan het schenden van Internationale verdragen en zo ja, wie tikt de Nederlandse Staat op de vingers?

Ik schaam mij meer en meer om mij Nederlander te moeten noemen. Wij steunen niet alleen  op valse gronden begonnen oorlogen tegen Afghanistan en Irak maar wij doen ook actief mee aan kindermishandeling op grote schaal!

Tegelijkertijd met het vrijkomen van deze informatie wordt  de politiestaat in Nederland opgevoerd. Als je een bekeurinkje niet betaald kun je vandaag de dag in de bak belanden, ze komen je gewoon thuis halen zoals gisteren trots getoond op TV.

Kleine overtredingen van de verkeersveiligheidswet worden bestraft alsof je een top crimineel bent maar intussen steunt de Nederlandse Staat kindermishandeling en helpen ze mee meer wapens in Israël te krijgen door Schiphol als doorvoerhaven te gebruiken.

DIT MOET NU STOPEN!

Bekijk hier de uitzending en steun de petitie:
http://www.talliq.nl/Index_DoeMee.htm

Geschreven door Nexus


 Quote

"De Matrix is overal. Het is rondom ons, zelfs in deze kamer. Je kunt het zien als je naar buiten kijkt of de televisie aan zet. Je voelt het als je naar het werk gaat, of naar de kerk en wanneer je de belasting betaalt. Het is de wereld die over je ogen is getrokken om je te verblinden voor de waarheid."
Morpheus in The Matrix